TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:52

ITALIANA

SEVERINA & FM

6:49

NI DUBAI, NI HAWAII

LUKA BASI & NEDA UKRADEN

6:41

NEKA ZIVIM KAKO ZIVIM

DAVOR RADOLFI

6:37

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

6:34

VECERAS JE NASA FESTA [HD]

TOMISLAV IVCIC

6:28

DIVNA

GRUPA VIGOR

28. 05. 2021 08:33 | Promocijsko gradivo

Z Aktualovim EKO zemljevidom do nagrade

Zemljevid lokalnih ponudnikov ekoloških kmetij vam lahko prinese darilni bon za nakup ekoloških izdelkov!

Poiščite ponudnike ekološke prehrane Foto: Arhiv

Iščemo slovenske kmetije z Eko certifikatom!

Vsak dan od ponedeljka, 31. 5. do petka, 4. 6. 2021 bomo v etru radia Aktual iskali slovenske kmetije z Eko certifikatom.

Da bo iskanje lažje, nam bo v ta namen pomagal ZEMLJEVID lokalnih ponudnikov, ki ga najdemo na spletni strani www.nasasuperhrana.si.

KLIKNI NA SPODNJO SLIKO

Poslušajte Radio Aktual in osvojite nagrado!

Vsak dan v tednu od ponedeljka do petka bomo določili drug kriterij za iskanje kmetij z Eko certifikatom. Bodite pozorni, na podlagi katere kategorije iščemo kmetije z Eko certifikatom. 

Ko bomo kategorijo razkrili, je vaša naloga, da na zemljevidu lokalnih ponudnikov poiščete prav tiste, ki ustrezajo kriterijem. Tri kmetije nam pošljite sms sporočilo na številko 4567 s ključnimi besedami: AKTUAL + 3 KMETIJE, ki ustrezajo kriterijem. 

(primer: AKTUAL PRI MATEVŽU, PODGRAJŠEK, ČRNI DRAGULJ na 4567). 

Od torka, 1. 6. do petka, 4. 6. 2021 bomo vsak dan izžrebali srečnega dobitnika darilnega bona v vrednosti 100 evrov za nakup izdelkov iz eko kmetij. 

Nacionalni projekt »Naša super hrana« je skupni projekt države ter sektorjev, namenjen promociji lokalno pridelane in predelane hrane.

Z nekaj kliki lahko poiščete vam najbližjega EKO ponudnika!

Na portalu Naša super hrana je vzpostavljen prenovljen zemljevid ponudnikov slovenskih lokalnih pridelkov in izdelkov, na katerem se predstavlja preko 700 kmetij in predelovalcev hrane, med njimi veliko kmetij z EKO živili z Ekološkim certifikatom.

Kako poiskati ponudbo EKO izdelkov?

Če želite najti ponudbo EKO živil v vaši bližini, vam priporočamo uporabo naprednega iskalnika na zemljevidu »Brskaj po kriterijih«; glede na izdelek, ki vas zanima (EKO sadje, zelenjava, mleko, meso, med, jajca, olje, vino, …), certifikat (EKO, izbrana kakovost…), ponudnika. 

S klikom na posameznega ponudnika se pokaže ime in osnovni podatki, z dodatnim klikom pa si ogledate celoten profil in njegovo ponudbo.

Splošni pogoji nagradne igre