TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:12

ANDJELE MOJ

KLAPA KAMPANEL

18:07

BOLJA OD NAJBOLJE

IVAN ZAK

18:04

EDINA

ZVITA FELTNA

18:00

U TVOJIM MISLIMA

SANDI

17:57

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

17:49

SLOBODNA

NINA DONELLI

17:45

SOBA 102

JAN PLESTENJAK IN LARA

17:38

NOCAS SE RASTAJU PRIJATELJI

ALEN NIZETIC

17:34

LJUBIO SAM ANDJELA

JASMIN STAVROS

17:28

ONO NESTO NASE

ZELJKO BEBEK

21. 05. 2021 11:59 | M.H.

Z Aktualovim spominom do Antonovih mesnin

Izdelki Anton Foto: Meso Kamnik

Ena od skrivnosti dobre roštiljade je vsekakor tudi prava izbira mesa. In ko na žaru zadišijo okusni mesni izdelki Anton, je užitek zagotovljen!

Da boste ob vrhunskih mesnih dobrotah Anton uživali tudi pri vas doma, pa bomo poskrbeli na Aktualu, kjer bomo preverili vaš spomin!

Od 22.5. do 28.5. se za sodelovanje v nagradni igri prijavite preko SMS-a na 4567 s ključnima besedama AKTUAL (presledek) ANTON.

Vsak dan od ponedeljka, 24.5. do petka, 28.5. bomo enega sodelujočega izžrebali, ga poklicali in mu našteli 5 besed oz. besednih zvez, povezanih z roštiljado. Če jih pravilno ponovi vseh 5, prejme slasten paket Antonovih mesnin (Leskovački čevapčiči, Odščipanci s sirom, Odščipanci z mesnato slanino, pikant klobasa).

Od 22.5. do 28.5. se za sodelovanje v nagradni igri prijavite preko SMS-a na 4567 s ključnima besedama AKTUAL (presledek) ANTON.

V petek, 28.5., pa na enak način podelimo še glavno nagrado, kjer vam slasten paket Antonovih mesnin (Leskovački čevapčiči, pleskavice, Odščipanci s sirom, Odščipanci z mesnato slanino, pikant klobasa, svinjska ribica) na dom prinesejo priljubljeni Kvatropirci!

Anton slika izdelkov1.jpg
Izdelki Anton
Meso Kamnik

Meso Kamnik - Vemo. Dobro jemo.

Izberite slovensko kakovost tradicionalnih okusov lokalne kuhinje z izdelki Anton. S celovitim obvladovanjem od rojstva, vzreje, zakola in razseka, Meso Kamnik potrošnikom zagotavlja varno izbiro kakovostnega svežega slovenskega svinjskega in govejega mesa ter mesnih izdelkov Anton. So nosilec mednarodno priznanega certifikata IFS (International Food Standard), ki združuje zahteve sistema HACCP s pravili dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil in tako dokazuje kvaliteto in varnost izdelkov Anton. Izbor najboljših kosov za prodajo svežega mesa ter priprava mesnih izdelkov iz izbranih surovin po uveljavljenih recepturah, potrošniku nudi najvišjo vrednost kupljenega izdelka.

Okus tradicije brez E-jev nagrajen z zlatimi medaljami AGRA

Sezona peke na žaru je tu. Anton iz Kamnika je zavezan k ustvarjanju najbolj okusnih žar izdelkov, zato skrbi za kakovost s skrbno izbranimi kosi mesa, naravnimi začimbami in aromami.

Privoščite si pestro paleto mesnih izdelkov Anton za žar, ki so brez E dodatkov, glutena, laktoze, jajc, soje, umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Poleg klasičnih čevapčičev in pleskavic vas bodo z izbrano mešanico okusa in vonja prevzeli Kamniški odščipanci s sirom ali mesnato slanino, klobase za žar, vse prave gurmane pa bo navdušila marinirana svinjska ribica. Kakovost izdelkov potrjujejo številne zlate medalje z ocenjevanja AGRA 2020, zmaga na testu čevapčičev pri Zvezi potrošnikov Slovenije v letu 2020 ter dve prvi mesti na ocenjevanju za Izbran produkt leta 2021 za Kamniške odščipance in telečje hrenovke.

Izdelki tradicionalnih okusov omogočajo brezskrbno, hitro in okusno pripravo jedi, pa naj bo to na pikniku, vrtu ali v stanovanju.

Poiščite izdelke za žar Anton z oznako brez E-jev in nadaljujte žar sezono okusno in kakovostno. Anton, vemo, dobro jemo.

Več na www.anton.si

meso-kamnik, izdelki-anton, radio-aktual, roštiljada
Izdelki Anton
Meso Kamnik