TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:57

NEMOJ DA IDES MOJOM ULICOM

RIBLJA CORBA

7:54

PRICA KAO MI

MARTIN ZUNEC

7:50

KAD BI

CAMBI

7:46

TRI DNI SEM LJUBIL

KLAPA SKALA

7:42

OD TRIGLAVA DO MORA

DAVOR BORNO

7:38

LIPOTA MOG ZIVOTA

SINISA ZUNEC

7:35

MLEKO IN MED

DOMEN KUMER IN SPELA GROSELJ

7:30

DUGO NISAM BIO MLAD

GORAN KARAN

7:25

DOBRE DJEVOJKE

NOVI FOSILI I SREBRNA KRILA

7:22

APSOLUTNO

UCITELJICE

14. 05. 2021 14:15 | M.H.

Roštiljada išče žar legende

Nagradna igra Foto: RA

Brez česa pa si vi ne predstavljate prave Roštiljade? Skupaj z Lidlom iščemo tisto stvar, brez katere ni prave zabave in ni pravega vzdušja ob spremljavi vonja na žaru.

Na Aktual se ponovno vračajo LIDLOVE žar legende!

Skupaj z Lidlom smo žar legende že iskali in ker se o najboljših stvareh na žaru sanja celo leto, se tudi tokrat vračajo na kraj zločina – na Radio Aktual.

Žar Legende preprosto osvajajo Slovenijo, zato bomo letos skupaj z legendami izpostavljali tudi lokalne specialitete in narečja.

In kaj morate narediti vi?

Prisluhnite nam med 15. in 21. majem 2021, nas pokličite na telefonsko številko 041 30 40 50 in nam V SVOJEM NAREČJU ZAUPAJTE lokalne specialitete ali jedi, ki ne smejo manjkati na Roštiljadi.

Vaš stavek naj se v vašem narečju glasi:

»SEM LIDLOVA ŽAR LEGENDA IN SI ROŠTILJADE NE PREDSTAVLJAM BREZ …«

(stavek dopolnite s svojo lokalno specialiteto ali jedjo, ki ne sme manjkati na Roštiljadi)

Vsak dan med 17. in 21. majem bomo v radijskem etru izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo prejel Lidlovo darilno kartico v vrednosti 40 evrov. V torek, 18.5., izžrebamo enega dobitnika Lidlove darilne kartice v vrednosti 40 evrov tudi na Aktualovem Facebook profilu.

V petek, 21.5., pa izmed vseh sodelujočih izžrebamo še dobitnika glavne nagrade: Lidlova darilna kartica v vrednosti 40 evrov in obisk na domu legendarnega DAVORJA RADOLFIJA!

Ne pozabite: na pravi Roštiljadi ne smejo manjkati LIDLOVE ŽAR DOBROTE.

.

In kaj so Lidlove žar dobrote?

To je bogata ponudba najrazličnejšega mesa za peko na žaru, pa sočna zelenjava in ostale jedi, ki kar kličejo po tem, da jih položite na sočen žar.

Žar legende osvajajo Slovenijo!

Grill_oglas_1200x600px.jpg
Žar legende
Lidl Slovenija

V tretji sezoni, ki jo lahko spremljate na lidl.si/zar-legende, se chef Darko Klemen in humorist Miha Brajnik odpravljata na legendarno žar popotovanje po slovenskih regijah in krajih.

V vsaki oddaji bosta razkrivala nove žar trike in delila uporabne nasvete, ki bodo prišli prav tako žar začetnikom, kot tudi bolj izkušenim žarerjem, njuno popotovanje pa bo služilo kot navdih za lokalno obarvane recepte, ki jih bosta pripravljala na najlepših koncih Slovenije.

Od mlina na Muri in prekmurskega burgerja, prek viteških steakov na Predjamskem gradu, do piranske ribe v soli − veliki chef in malo manjši pomočnik bosta slastne žar specialitete pričarala z lokalnimi sestavinami in svežimi dobrotami iz Lidla − vse to z veliko humorja in malce prijateljskega zbadanja ob žaru.

V vsaki epizodi bosta žar legendi nekomu izmed zvestih gledalcev, ki bo pravilno odgovoril na njuno vprašanje, podarila nepogrešljivo orodje vseh pravih žar mojstrov − vrhunski Weber žar. Za povrh pa bosta na socialnih omrežjih iskala lokalno obarvane žar recepte. Najboljši izmed prijavljenih se bodo uvrstili v super-žar-finale, kjer se bodo potegovali za laskavi naslov največje žar legende.

Lidl Slovenija že tretjo sezono s kampanjo Žar legende spodbuja kulturo žar-kuharije in dokazuje, da vrhunsko kulinariko lahko ustvarjamo tudi v domačem okolju − potrebujemo le kakovostne sestavine, nekaj znanja in veliko dobre volje. V novo sezono se Žar legende vračajo še bolj nabrite, z več žara, več svežine in začinjene s kakovostnimi, domačimi in lokalnimi sestavinami.

Lidl Slovenija ima "Preprosto več za vas"!

Splošni pogoji