TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:20

JOS FALIS

GRUPA VIGOR

5:17

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC I LIDIJA BACIC LILLE

5:13

AKO GRIJEH JE

MARKO SKUGOR

5:07

TO MI JE VSEC

NINA PUSLAR

5:03

SKRINJA LJUBAVI

OLIVER DRAGOJEVIC & TOMISLAV BRALIC

4:54

SANJAO SAM MOJU RUZICU

LETECI ODRED

4:52

NAPILE SE ULICE

BIJELO DUGME

4:48

MUZIKA NA STRUJU

BAJAGA

4:44

PLAVA KOSULJA

LUNA

4:40

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

CYNDI LAUPER

07. 05. 2021 11:03 | Promocijsko gradivo

Išče se veliki Aktualov paket!

Vsak dan od ponedeljka do petka bomo nagradili nekoga, ki bo pravilno uganil predmet, ki so ga v paket na paketomatu Pošte Slovenije skrili naši voditelji.

Le kaj so Aktualovci skrili v paket? Foto: Oglasno sporočilo

Išče se skrivnostna vsebina Aktualovega paketa

Na Aktualu iščemo vsebino skrivnostnega paketa! Naši jutranji voditelji Klemen, Žana, Mojca in Jure so v Aktualov paket vsak dan skrili en predmet, vi pa morate ugotoviti, kateri predmet dneva iščemo. 

Na nagradno igro se lahko prijavite tako, da na številko 4567 pošljete sms s ključnimi besedami AKTUAL + IME PREDMETA. 

Vsak dan od ponedeljka, 10.5. do petka, 14.5. bomo med vsemi pravilnimi odgovori izžrebali nekoga, ki bo prejel darilni paket izdelkov Pošte Slovenije, v petek pa bomo dobili še velikega srečneža, ki bo dobil Aktualov paket z vsemi petimi skritimi predmeti. 

Paketi bodo vse nagrajence pričakali na paketomatih Pošte Slovenije. 

Izberite dostavo v PS Paketomat

Za hiter, varen in diskreten prevzem vaših spletnih nakupov izberite dostavo v PS Paketomat. Prednost paketomata je, da niste obvezani, da paket prevzamete do določene ure, saj je storitev na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu. Svojemu paketu lahko sledite na vsakem koraku s pomočjo SMS-ov in e-obvestil, ki jih boste prejeli. Potrebujete le svoj telefon, kamor so poslani vsi podatki za prevzem paketa. Vaš paket vas bo na izbranem paketomatu čakal 72 ur. V kolikor ne boste v tem času uspeli prevzeti paketa, pa vas bo ta čakal na najbližji pošti še pet dni.

Kako deluje paketomat?

Preprosto! Ob spletnem nakupu za mesto dostave paketa izberite paketomat v vaši bližini. V primeru, da spletni trgovec ne omogoča dostave v paketomat, pa si to zagotovite sami, tako da izberete Pošto Slovenije za dostavo vašega paketa, za vaš naslov izpišite lokacijo izbranega paketomata, dodajte vašo mobilno številko in prevzemite paket.

Vas zanima več? Preverite tukaj.