TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:35

VOLVERTE A VER

JUANES

3:32

80 E

DALEKA OBALA

3:28

SAVA TIHO TECE

PLAVI ORKESTAR

3:25

DAN LJUBEZNI

PEPEL IN KRI

3:22

SECERU

LUNA

3:18

NIKOTIN

NATASA BEKVALAC

16. 04. 2021 15:00 | M.H.

Aktualov pravljični piknik

Prihaja k vam domov s pravo Aktualovo fešto!

Nagradna igra Foto: RA

Prihajajo toplejši dnevi in z njimi se odpira tudi sezona piknikov. In ker vsi komaj čakamo druženja na prostem, smo se na Aktualu odločili, da nekomu izmed vas organiziramo kar piknik pri vas doma! Poskrbeli bomo za vse: za odlično jedačo in pijačo in pravo Aktualovo fešto! Da bo zabava nepozabna, vam vse dobrote na dom prineseta dva člana Aktualove ekipe! Ki tudi pripravita in postrežeta vse dobrote (za 10 oseb)! Piknik pa se izvede v terminu od 8.5.2021 do 30.6.2021.

Za mesne specialitete bo poskrbelo podjetje Meso Kamnik, ki podarja izdelke za žar (čevapčiči, odščipanci, svinjska ribica, klobasa za žar), za osvežilno pijačo bo poskrbela pivovarna Erdinger s pivom in brezalkoholnim pivom, vse skupaj pa bomo začinili z začimbnimi mešanicami za žar Kotanyi.

Kako do nagrade?

Od ponedeljka, 19.4., do petka, 23.4., pozorno poslušajte namige, kdo vse bi želel priti na Aktualov pravljični piknik! Odgovor pošljete preko SMS-a na 4567 s ključno besedo AKTUAL in iskano pravljično osebo.

Izmed veh pravilnih odgovorov, prispelih v celem tednu, v petek popoldne izžrebamo srečneža, ki mu pripravimo nepozaben piknik!

.

Pivovarna Erdinger

Erdinger ALKOHOLFREI brezalkoholno pivo – OSVEŽUJOČ IZOTONIK, ki odžeja in pomaga pri okrevanju po športni aktivnosti ter daje telesu nujno potrebna hranila. Naraven. Športen. Osvežujoč.

- vsebuje vitamine

- brez stabilizatorjev in barvil

- samo 25 kcal na 100 ml

Erdinger Weissbier je najbolj priljubljeno pšenično pivo na svetu proizvedeno v Nemčiji v tradicionalni pivovarni v zasebni lasti, locirani v samem osrčju Bavarske. Več kot 130 let je ERDINGER Weissbier sinonim za pristen in brezkompromisen užitek. Edinstven in izjemen okus posebnega piva ceni vse več poznavalcev po vsem svetu. Preden se odpravi na pot do več kot devetdeset različnih narodov, se vsaka steklenica še vedno napolni v pivovarni v mestu Erding v skladu z najstrožjimi standardi kakovosti. 

Uživajte v vseh vrstah piva Erdinger: Weissbier, Dunkel, Urweisse, Alkoholfrei, Alkoholfrei Limona in Grenivka ter poiščite sebi najljubšega!

˝Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!˝

Več na www.arc.si/ 

Erdinger članek.JPG
Brezalkoholno pivo Izotonik
RA

.

Meso Kamnik - Vemo. Dobro jemo.

Izberite slovensko kakovost tradicionalnih okusov lokalne kuhinje z izdelki Anton. S celovitim obvladovanjem od rojstva, vzreje, zakola in razseka, Meso Kamnik potrošnikom zagotavlja varno izbiro kakovostnega svežega slovenskega svinjskega in govejega mesa ter mesnih izdelkov Anton. So nosilec mednarodno priznanega certifikata IFS (International Food Standard), ki združuje zahteve sistema HACCP s pravili dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil in tako dokazuje kvaliteto in varnost izdelkov Anton. Izbor najboljših kosov za prodajo svežega mesa ter priprava mesnih izdelkov iz izbranih surovin po uveljavljenih recepturah, potrošniku nudi najvišjo vrednost kupljenega izdelka.

Okus tradicije brez E-jev nagrajen z zlatimi medaljami AGRA

Sezona peke na žaru je tu. Anton iz Kamnika je zavezan k ustvarjanju najbolj okusnih žar izdelkov, zato skrbi za kakovost s skrbno izbranimi kosi mesa, naravnimi začimbami in aromami.

Privoščite si pestro paleto mesnih izdelkov Anton za žar, ki so brez E dodatkov, glutena, laktoze, jajc, soje, umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Poleg klasičnih čevapčičev in pleskavic vas bodo z izbrano mešanico okusa in vonja prevzeli Kamniški odščipanci s sirom ali mesnato slanino, klobase za žar, vse prave gurmane pa bo navdušila marinirana svinjska ribica. Kakovost izdelkov potrjujejo številne zlate medalje z ocenjevanja AGRA 2020, zmaga na testu čevapčičev pri Zvezi potrošnikov Slovenije v letu 2020 ter dve prvi mesti na ocenjevanju za Izbran produkt leta 2021 za Kamniške odščipance in telečje hrenovke.

Izdelki tradicionalnih okusov omogočajo brezskrbno, hitro in okusno pripravo jedi, pa naj bo to na pikniku, vrtu ali v stanovanju.

Poiščite izdelke za žar Anton oznako brez E-jev in nadaljujte žar sezono okusno in kakovostno. Anton, vemo, dobro jemo.

Več na www.anton.si

Izbran produkt leta 2021_Meso Kamnik.png
Izdelki Anton
Meso Kamnik

.

Kotanyi začimbne mešanice za žar

Začimbne mešanice za žar Kotanyi so izvrstne za peko vseh vrst dobrot na žaru. Ponujajo legendarno BBQ začimbno mešanico Magic dust (definicija: Magic dust je legendarna BBQ začimbna mešanica, ki jo je razvil ameriški BBQ mojster Mike Mills. Ključni sestavini? Rjavi sladkor in kajenski poper. Sladkor med peko karamelizira in tvori sladko hrustljavo skorjo, kajenski poper pikantno dopolni okus), ki jedem doda prav poseben pridih, mešanico Smoked ki jedem iz žara še dodatno poudari okus po dimu, mešanico za perutnino, mešanico za kotlete, mešanico za čevapčiče ter svinjska rebrca.

Številne ideje in recepte za uporabo začimbnih mešanic za žar pa najdete na www.kotanyi.com/si/recepti

kotanyi-products-01.png
Začimbne mešanice Kotanyi
Kotanyi

Splošni pogoji