TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:41

ZASTO PLACES

DRAZEN ZECIC

15:37

DALMACIJO

DAVOR BORNO

15:32

MARKE NEMAM

DANIJELA MARTINOVIC

15:29

MOMACKA VECER

DUSKO LOKIN & JASMIN STAVROS

15:26

ZAME ZAKANTAJ

TANJA ZAGAR

15:23

DEJ RUKN ME

ROK N BAND

12. 02. 2021 08:00 | M.H.

Izkaži mi ljubezen

Nagradna igra Foto: RA

14. februar je praznik ljubezni in zaljubljencev, ko je na vsakem koraku vse v znamenju ljubezni, srčkov, cvetja in majhnih pozornosti.

Da si boste letošnje VALENTINOVO zapomnili za vedno, pa bomo poskrbeli na Aktualu! Imeli boste edinstveno priložnost, da svoji ljubljeni osebi pred celotno Slovenijo poveste, koliko vam pomeni. 

Od petka, 12.2. do nedelje, 14.2. pokličite na studijsko tajnico na 041 30 40 50 in nam zaupajte, komu želite izkazati ljubezen. Ob tem pa nam zaupajte še svoje ime. 

Izmed vseh klicev v nedeljo, 14.2. izžrebamo 3 nagrajence, ki jim spletna trgovina Spleticna.si podarja paket z dvema darilnima setoma zanjo in zanj (GUESS Seductive Noir in GUESS Seductive Homme Noir).

spleticna.si, valentinovo, t-2, luka-basi
Nagradna Spleticna.si
RA

Na Aktualovem Facebooku pa se boste od petka, 12.2. do nedelje, 14.2. potegovali za vstopnico za veliki valentinov koncert Luke Basija, ki bo 14.2. ob 20-ih na televiziji T-2.

LukaBasi_ValentinovKoncert_Aktual_FB.jpg
Nagradna igra
RA

Spletna trgovina Spleticna.si

V spletni trgovini Spleticna.si lahko najdete ogromno ponudbo različnih izdelkov, saj imajo na zalogi več kot 400 blagovnih znamk. Njihova ponudba zajema dišave, ličila, kozmetiko za lase, obraz in telo, imajo pa največjo izbiro kozmetike za celo družino: izdelke zanjo, zanj in za otroke. 

VSI izdelki pa so 100 % originalni!

Ekipa Spletična.si se resnično trudi, da so vsi njihovi kupci zadovoljni in da prejmejo želene izdelke v najkrajšem možnem času, kar so jim priznali tudi potrošnik sami. Že 2 leti zapored so bili NAJBOLJŠI spletni trgovec v kategoriji ZDRAVJE in LEPOTA.

Ob valentinovem pa so pripravili tudi posebno e-knjižico, v kateri se ob idejah za valentinova darila skriva tudi koda za popust. Do VIP e-knjižice lahko dostopate s prijavo na njihove e-novice, ki jo najdete TUKAJ

Luka Basi s koncertom na valentinovo ekskluzivno na T-2 TV

Doživite valentinovo, kot ga še ni bilo. S koncertom priljubljenega Luka Basija – pri vas doma

V družbi T-2 bodo na valentinovo znova poskrbeli za zabavo in organizirali že drugi spletni koncert, ki ga bomo tokrat namenili ljubiteljem hrvaške popularne glasbe. Na dan zaljubljencev, ki ga obeležujemo 14. februarja, boste tako lahko od 20. ure dalje, na programu T-2 Koncerti, v živo spremljali priljubljenega Luko Basija.

Tokrat bo za vas pripravil pravo glasbeno poslastico, prilagojeno razmeram, v katerih smo. Na varni razdalji, a s toliko večjim žarom.

Vrhunsko tehnologijo in še boljšo glasbo bomo pripeljali v vašo dnevno sobo.  Vi le poskrbite, da bodo vaši najbližji z vami, pripravite osvežitev ter prigrizke, dodajte malo koncertnega žara s primerno svetlobo in seveda dvignite glasnost televizije…

Med koncertom, ki bo zainteresirani javnosti na voljo ekskluzivno na T-2 TV, bo prek družbenih omrežij mogoč tudi interaktivni stik s pevcem in člani njegove ekipe.

Valentinov koncert Luka Basija tudi ta tiste, ki niso naročniki T-2

Zaradi velikega zanimanja za ogled valentinovega koncerta Luke Basija so se pri T-2 odločili, da bodo ogled koncerta v živo omogočili tudi tistim, ki še niso T-2 naročniki. Ti bodo lahko koncert spremljali prek samostojne storitve T-2 TV, nakup kart pa je že mogoč na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Več informacij TUKAJ

Luka Basi 1.jpg
Valentinov koncert Luke Basija na T-2
RA

Splošni pogoji