TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:08

KADA PJEVAM SUZE TEKU

MISO KOVAC

14:57

ZAR SE NISMO SHVATILI

ZDRAVKO COLIC

14:52

TEK JE 12 SATI

E.T.

14:49

UNO MOMENTO

SEVERINA FT. MINISTARKE

14:42

DOBRO DOSLA MI U SJECANJE

BARUNI

14:38

ZENA

DANIJELA

12. 11. 2022 12:07 | K.P.

»Mi smo še vedno najstniki!«

V studiu Aktuala so se oglasili člani Klape Rišpet in nas ogreli za 2. december, ko bodo stopili na veliki oder Aktualovega 15. rojstnega dne v ljubljanskih Stožicah. V septembru pa so zavidljivo obletnico slavili tudi sami – Klapa Rišpet nas namreč razveseljuje že 11 let.

Klapa Rišpet v živo na Aktualu Foto: Radio Aktual

Člani Klape Rišpet so torej najstniki in s tem se – z nasmeškom na obrazu - popolnoma strinjajo. Polni so energije, dobre volje in komaj čakajo, da to svojo večno igrivost delijo z nami 2. decembra na Aktualovem 15. rojstnem dnevu v ljubljanskih Stožicah.

Zelo so ponosni, da so svojo najnovejšo pesem »Pružimo nam šansu« zapeli z legendarno dalmatinsko divo Zorico Kondža, saj se jim je s tem sodelovanjem izpolnila dolgoletna želja – zapeti čudovito pesem z enkratno prijateljico. Fantastična pesem, ki prežene temne oblake, zadane direktno v srce in govori o tem, da za ljubezen nikoli ni prepozno. Obljubljajo, da bomo pesem skupaj z njimi aktualovci v živo zapeli 2. decembra v Stožicah.

Klapa Rišpet ima veliko načrtov za prihodnost in mogoče se kmalu uresniči tudi njihova tiha želja – posneti duet s slovensko divo. Katero? Prisluhnite celotnemu pogovoru in petju v živo v Aktualovem studiu.

Klapa Rišpet -- VIP SHOW s Katarino Podržaj

12. 11. 2022

Fotogalerija