OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

0:35

UNO MOMENTO

SEVERINA FT. MINISTARKE

0:33

AKO POLUDIM

MAGAZIN

0:33

META

LUKA BASI

0:32

UNO MOMENTO

SEVERINA FT. MINISTARKE

0:28

SVE ILI NISTA

E.T. & BARUNI

0:25

SLATKI OTROVE

DZENTLMENI

0:22

LEP POLETNI DAN

KARMEN STAVEC

0:18

ZIVOTE MOJ

DAVOR BORNO

0:14

ZAKUNI SE LJUBAVI

SREBRNA KRILA

0:10

DA SUTRA UMREM

VESNA PISAROVIC

16. 02. 2021 12:10 | Promocijski prispevek

Nova spletna stran Energije plus: moderna, pregledna in prijazna do uporabnika

Energija plus, podjetje za trženje energije in storitev d.o.o., skupaj s partnerjem Medijski guruji d.o.o., predstavlja sodobno, v kupca usmerjeno spletno stran, ki odraža poslanstvo in cilj podjetja tako, da kupcem Energije plus omogoča prijazno in pregledno poslovanje z njimi.

Sodelovanje s pravo energijo Foto: Arhiv

Prenovljeno spletno mesto je pripravljeno na digitalno poslovanje z novim načinom sklepanja pogodb – elektronsko podpisovanje na daljavo.
Predhodna spletna stran Energije plus ni zadoščala modernim in zahtevnim standardom naših kupcev, zato je potrebovala prenovo. »Z novo spletno stranjo smo sledili trendom na področju digitalnega poslovanja in dobri uporabniški izkušnji. Ker se to tesno prepleta z internimi procesi in informacijskim sistemom, pri čemer so ključni zaposleni, je nova spletna stran pridobitev za oboje – tako kupce kot sodelavce,« pravi mag. Natalia Varl, direktorica področja prodaje pri Energiji plus. Zagotoviti dobro uporabniško izkušnjo ni enostavno, zato so se projekta lotili strateško in preudarno. Na podlagi zbranih informacij in podatkov iz raziskav kupcev in uporabnikov so začrtali smernice postavitve same spletne strani, ki je zgrajena modularno s posameznimi prikazi.


TEHNOLOŠKE NOVOSTI
Epidemija koronavirusa je prinesla spremembo v načinu poslovanja s kupci. V Energiji plus že nekaj let sledijo trendom na področju digitalnega poslovanja. Kupcem energentov omogočajo brezplačno uporabo spletne in mobilne aplikacije, kjer lahko kupci preverjajo porabo, sporočajo stanje števca, imajo pregled nad svojimi računi, se pridružijo lojalnostnemu programu in koristijo številne ugodnosti. Prav tako že nekaj časa omogočajo klepet »v živo« kar na spletni strani.
Novost, nad katero so pri Energiji plus najbolj navdušeni in v velikem pričakovanju, pa je elektronsko podpisovanje dokumentov. Do sedaj so lahko uporabniki spletne strani izdelali natančne izračune prihrankov pri električni energiji in zemeljskem plinu in tako lažje sprejeli odločitev za menjavo dobavitelja in prehod k Energiji plus. Sedaj pa bodo lahko potencialni kupci stopili še korak dlje – brez obiska prodajnega mesta, brez tiskanja in skeniranja bodo lahko pogodbo digitalno podpisali kar iz udobja svojega doma. Postopek je uporabniku prijazen, saj zahteva le e-poštni naslov in mobilno napravo, hkrati pa zadostuje vsem varnostnim standardom. Tako so pri Energiji plus resnično sledili vodilu »kjer je prava energija doma«. Postopek je v zaključni fazi in bo kmalu na voljo vsem uporabnikom.


SODELOVANJE S PRAVO ENERGIJO

Skupaj z agencijo Medijski guruji se je Energija plus s pravo energijo lotila prenove spletne strani in ustvarili so spletno mesto sodobnih funkcionalnosti, ki v ospredje postavlja uporabniško izkušnjo in je prilagojeno področju delovanja Energije plus.

Partnerska agencija je v vseh fazah dela upoštevala želje različnih služb podjetja ter sočasno nadgrajevala in ustvarjala najboljšo verzijo spletne strani za potencialne in obstoječe kupce Energije plus. “Nova spletna stran predstavlja pomembno pridobitev tudi za zaposlene in optimizacijo njihovega dela. Vzpostavitev spletne strani je bila namreč tesno povezana z avtomatizacijo pomembnih internih procesov v podjetju. Informacijski sistem podjetja smo na specifičnih točkah povezali s spletnim mestom ter tako pohitrili in olajšali delo,” pravi Simona Žekš, vodja digitalnega oddelka pri Medijski gurujih.

Obiščite spletno stran www.energijaplus.si in izberite eno izmed storitev oziroma produktov, ki jih ponujajo. Pridružite se družini s pravo energijo. Zagotovo boste v plusu!Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)