OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

4:25

ZA DOBRA STARA VREMENA

NOVI FOSILI

4:21

SAMO COVIK

BORIS ROGOZNICA

4:17

MOJ ANDJELE

SINISA ZUNEC

4:14

NE ZABORAVI ME

LJUBAVNICI

4:09

CASA VINA

NATALIJA VERBOTEN IN GRUPA BEST

4:06

ODVEST CU TE NA VJENCANJE

MISO KOVAC

4:02

DA TE MOGU PISMOM ZVATI

KLAPA MASLINA

3:55

PADAJU ZVIJEZDE

BIJELO DUGME

3:52

LIPA SI LIPA

GORAN KARAN

3:47

NOSTALGIJA

VLADIMIR KOCIS ZEC

12. 01. 2021 14:00 | M.H.

Spletno navijaško mesto Zlate lisice

57. Zlata lisica bo potekala 16. in 17. januarja 2021 v Kranjski Gori

57. Zlata lisica Foto: Nenad Cizl

Zlata lisica je tik pred vrati, generalni pokrovitelj NLB pa je kljub letošnji specifični situaciji pripravil prav posebno navijaško aktivacijo.

Kot verjetno že veste, bo lisičja tekma tokrat povsem brez gledalcev na tribuni – njenih najpomembnejših akterjev, ki poleg tekmovalk in organizatorjev vedno znova kreirajo uspeh dogodka. V NLB so našli rešitev, kako kljub pomanjkanju bučnega spodbujanja v živo pripravit navijaško vzdušje, zaradi katerega se bodo tekmovalke počutile, kot da navijači sedijo na tribunah Podkorena.

Pripravili so spletno navijaško mesto, ki ga najdete na: www.navijajzalisicke.si. Tu so objavljena vsa navodila uporabe lisičjega filtra, s pomočjo katerega se vsak posameznik posname ob glasnem, bučnem navijanju, objavi v svoj story ali na zid (na Facebooku in/ali Instagramu), označi @nlb_slo (IG) ali @NLB -nova ljubljanska banka (FB) ter hkrati doda ključnik #ZlataLisica2021. S tem prispeva svoj glas k navijaški kulisi, ki bo na tekmah (16. in 17. januarja) odmevala tako ob progi, kot v ciljnem izteku.

Da bomo res lahko pričarali najboljšo tekmo svetovnega pokala, potrebujemo čim več zvočnih posnetkov. Bodite tudi vi del zgodovine prav posebne 57. Zlate lisice, katere izziv tokrat ni samo vreme in njim selitev tekmovanja na drugo lokacijo, pač pa tudi odsotnost gledalcev. Pokažimo, da šport res združuje in tudi v težkih situacijah da nekaj lepega in dobrega. Hkrati pa tudi organizatorjem, ki se vsako leto na vso moč trudijo in borijo proti višjim silam narave, pokažimo, da je Zlata lisica tudi tokrat v najboljših rokah. Njihova požrtvovalnost tako ne bo brez pomena, navijači pa bomo kljub vsemu še vedno slišani pod Podkorenom.

Dogodek je tokrat tako še posebej v rokah virtualnih navijačev – vseh Slovencev in morda tudi širše.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)