OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

10:35

ZAMISLI ZIVOT U RITMU MUZIKE ZA PLES

FILM

10:32

BUDALA

BQL

10:27

MAKSIMALNO

JOLE

10:23

DJIRI DJIRI

DJAVOLI

10:19

O TEBI OVISAN

MARKO TOLJA

10:15

BILA JE JESEN

TANJA ZAGAR

10:10

RIBARI

VINKO COCE

10:06

SAMO S TOBOM SAM UPOZNAO LJUBAV

MARKO SKUGOR & OLIVER DRAGOJEVIC

9:58

DJEVOJACKO VECE

MAJA SUPUT

9:55

NA BACVAMA VINA

DAVOR RADOLFI & RITMO LOCO

26. 11. 2020 13:43 | M.H.

Pozor, BLACK FRIDAY tudi do -40%! Primerno samo za avtomobilske navdušence

Iščete popolne izdelke po meri vozila? Izkoristite neverjetne popuste in obiščite Withcar.si Trajanje popustov: 27.11.-30.11.2020

Withcar.si Black Friday POPUSTI Foto: RA

Vodilna slovenska specializirana spletna trgovina z dodatno opremo po meri vašega vozila.

Poleg najvišje kakovosti nas odlikuje tudi celovita podpora, strokovna pomoč kupcem ter hitra dostava saj naša spletna trgovina posluje z lastno zalogo. To nam omogoča da je 95% paketov odposlanih že v 24 urah od prejema naročila.

Poleg naše lastne proizvodnje gumi tepihov in gumi korit Gledring ® boste pri nas na enem samem mestu skrbno izbrane izdelke dobro uveljavljenih proizvajalcev na svetovnem in evropskem tržišču.

GUMI TEPIHI GLEDRING -20% CENEJE

Na voljo že od: 22,90 €

https://www.withcar.si/ponudba/gumi-tepihi

Gledringi so svetovni prodajni hit saj so poleg svoje kakovosti, ki je že desetletja sinonim naših tepihov tudi atraktivnega dizajna, ki je primeren za enostavno čiščenje. Gledringi so prejemniki nagrade za kakovost in design avtomobilistične revije Autobild.

GUMI KORITA GLEDRING -20% CENEJE

Na voljo že od: 30,90 €

https://www.withcar.si/ponudba/gumi-korito-gledring

Iščete kakovostno in popolno zaščito prtljažnika po meri vozila? Gumi korito Gledring je za vas prava rešitev saj poleg svojega hermetskega prileganja in 5 letne garancije na kakovost nudi tudi multifunkcionalno zaščito odbijača ali podrtih sedežev z dodatno preprogo Multimat®.

STREŠNI NOSILCI NORDRIVE -20% CENEJE

Na voljo že od: 74 €

https://www.withcar.si/ponudba/stresni-nosilci-vsi

Strešni nosilci Nordrive so popolna rešitev za prevoz dodatne prtljage na strehi vašega vozila. Oblikovani so aerodinamično in po meri vašega vozila. Zaradi svoje visoke kakovosti nudijo 5 letno garancijo. V naši ponudbi lahko najdete strešne nosilce za osebna kot tudi tovorna vozila.

Senčniki po meri CARSHADES do -25% CENEJE

Na voljo že od: 80,00 €

https://www.withcar.si/ponudba/sencniki-za-avto

Z senčniki po meri vašega vozila boste svoje potnike zaščitili pred UV-žarki in nadležnim soncem, ki ponavadi moti vašega otroka med vožnjo. Senčniki se enostavno namestijo in snamejo brez poseganja v vozilo.

Vabimo vas, da preverite še ostalo izbrano ponudbo na spletni strani withcar.si in si zagotovite Black Friday akcijske cene do -40% že danes.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)