TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:41

LAVANDA

NEDA UKRADEN

12:35

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

12:30

AKO AKO

NINA DONELLI

12:27

KOT PTICA

VILI RESNIK

12:21

PRODALA ME TI

BORIS NOVKOVIC

12:14

ZBOG JEDNE DIVNE CRNE ZENE

KRUNOSLAV KICO SLABINAC

11. 11. 2020 10:30 | M.H.

V Cityparku je odprtih že 40 prodajaln

V največjem nakupovalnem središču v Sloveniji Cityparku je odprtih že veliko trgovin. Megamarket Interspar in drogerija DM obratujeta od 8.00 do 20.30. Večina ostalih prodajaln pa posluje od ponedeljka do sobote od 9.00 do 20.00.

Največje nakupovalno središče Citypark

Od ponedeljka do sobote so odprte:

  • tehnične trgovine: Big Bang, T-2, Telekom Slovenije, Samsung Center, Huawei, iSTYLE in Tele Mobiltel,
  • trgovine z otroškimi izdelki: Ciciban, Bambini, s.Oliver, OVS Kids in Okaïdi,
  • urarne in zlatarne: Pandora, Slowatch, Sten Time, Sten Time Exclusive, Zlatarna Celje in Zlatarna Sterle,
  • in ostale trgovine, kot so: Sanolabor, Sensilab, Lekarna Ljubljana, cvetličarna Gardenia, Vitapur, Sitipet, optika Morela, Atelier Rebul, Vovko in Nespresso.

Od ponedeljka do petka je odprta tudi SKB banka, in sicer od 8.30 do 14.00.

Obiskovalci lahko delovne čase posameznih trgovin in gostinskih lokalov, ki so odprti za prevzem hrane, najdejo na spletni strani www.citypark.si.

V trgovinah Mass, Hervis, Sportina in Art se izvaja osebni prevzem nakupa preko spleta (»Click&Collect«).

Osebni prevzem hrane in pijače je možen v naslednjih gostinskih lokalih: Spar To Go, Balkan Express, Bar Pr' Mici, City Cafe in Imperio Mexicano.

Skupno je tako v središču odprtih že 40 trgovin in gostinskih lokalov.

Še vedno je v Cityparku na prvem mestu varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Citypark je kot največje nakupovalno središče izredno veliko, zato je dovolj prostora za obiskovalce in za upoštevanje varnostne razdalje. Varnostna služba stalno spremlja in nadzoruje, ali ljudje nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število obiskovalcev v nakupovalnem središču.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 18. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 822.000 kvadratnih metrov. V letu 2019 so najemniki v nakupovalnih središčih SES ustvarili 2,83 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES v Sloveniji z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA upravlja pet nakupovalnih središč. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so prejela že več nacionalnih in mednarodnih nagrad za arhitekturo, oblikovanje, trajnost, zasnovo prometa in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Austria.