OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

9:04

GUTLJAJ VINA

MAGAZIN

8:57

MAKA MAKA

KLAPA RISPET

8:53

AKO OVO JE KRAJ

MINEA & DAVOR DRAGOJEVIC

8:49

PRIJATELJI STARI GDJE STE

TEREZA KESOVIJA

8:45

MARINA

PRLJAVO KAZALISTE

8:41

NE VOLIM ZIMU

BAJAGA

8:37

SAMO MI SE JAVI

ALEN NIZETIC

8:33

LUTKA ZA BAL (LIVE)

PARNI VALJAK

8:31

SAMO MI SE JAVI

ALEN NIZETIC

8:30

LUTKA ZA BAL (LIVE)

PARNI VALJAK

23. 10. 2020 13:01 | M.H.

MIGIMIGI DAN: KORISTNE ŠPORTNE VSEBINE NA SPLETU

Migimigi dan, največja vseslovenska rekreacija, je priložnost, da popolnoma brezplačno spoznate raznolike športne vadbe, delavnice in predavanja. Tradicionalno je ta športni dogodek, ki se ga vsako leto udeleži več tisoč Slovencev, potekal v Arburetumu Volčji Potok, v luči trenutnih razmer pa se je preselil na splet.

Prijavi se še danes na www.migimigidan.si in 26. septembra migaj z nami na Migimigi dnevu 2020! Foto: Migimigi

Migimigi dan je tudi letos poskrbel za najboljši nabor športnih strokovnjakov z najboljšimi vsebinami in še boljšo družbo. Če ste septembrski Migimigi dan zamudili, pa brez skrbi, saj so brezplačne vsebine še vedno na voljo na spletu. Vse, kar morate storiti za dostop do vsebin, je, da oddate prijavo na www.migimigidan.si, in lahko boste zamigali v zavetju vašega doma. Vendar pohitite – vsebine bodo na voljo le še do 11. novembra 2020.

Brezplačni treningi iz letošnjega Migimigi dneva so zdaj na voljo tudi na spletu. Oddajte prijavo in zamigajte - doma!

Pester nabor uporabnih športnih vsebin

V okviru spletnega Migimigi dneva je na voljo široka izbira različnih športnih vsebin, med katerimi boste zagotovo tudi vi našli nekaj zase.

Migi migi dan
Oblikujte telo s plesom: brezplačna zumba z Marjeto Pandža in Laro Klavora!
RA

Vaje za oblikovanje telesa

Če želite oblikovati trebuh, noge in zadnjico, potem bo za vas zagotovo prava izbira Bootycamp s profesionalno osebno trenerko Patricio Pangeršič. Za raven trebušček in oblikovano zadnjico bo poskrbela tudi osebna trenerka in kineziologinja Petra Parovel, ki bo z enostavnim, hitrim in efektivnim treningom poskrbela za izgubo maščobe in oblikovanje lepe postave.

Pokurite kalorije

Učinkovito kurjenje kalorij bosta zagotovili inštruktorici zumbe Marjeta Pandža in Lara Klavora, ki vas bosta v latino ritmih zazibali v zabaven trening za dušo in telo. Inštruktorica Iva Jurov pa bo z Body Attack treningom poskrbela, da se boste dodobra prepotili in poskrbeli za izgubo maščobe ter izgradnjo mišic.

Migimigi
Prijavi se še danes na www.migimigidan.si in 26. septembra migaj z nami na Migimigi dnevu 2020!
Migimigi

Joga tako in drugače

Za umiritev misli in popolno sprostitev telesa boste preizkusite antistres jogo s srebrno joga olimpijko in evropsko prvakinjo joge 2018 Ano Devayani Kersnik Žvab. Mednarodna učiteljica joge Tinkara Končar je pripravila delavnico z naslovom Joga za moč in trebušni ogenj, s katero boste začutili najglobljo trebušno steno in oblikovali vaš trebušček. Jasmina Turnšek, avtorica programa Obrazna Lifting joga pa je poskrbela za delavnico obrazne joge, s katero boste izbrisali gubice na obrazu in aktivirali hormonski sistem ter vseh pet glavnih organov in intenzivno vplivali na energetsko stanje telesa.

Poskrbite za zdrav življenjski slog

V okviru spletnega Migimigi dneva boste našli tudi vsebine, s koristnimi informacijami za zdravo in umirjeno življenje. Med njimi je predavanje športnega strokovnjaka Jerneja Ogrina z naslovom Hrana je vaš zaveznik, ne sovražnik, kjer je podal smernice za zdravo prehrano in spregovoril tudi o pomenu odnosa do prehrane ter razbil nekatere večne prehranske mite. Če bi se radi naučili, kako delujemo mi in življenje z nami, pa izberite predstavitev programa Louise Hay, ki jo je izvedla licenciranja coachinja po programu Louise Hay Jasmina Turnšek. Pridobili boste znanje, razumevanje, inspiracijo in konkretne smernice, ki nas vodijo do tega, da pričnemo živeti izpolnjeno in mirno življenje. Na voljo pa je tudi praktična delavnica za učinkovito zmanjševanje stresa, ki jo je izvedel športni psiholog in motivator Matej Tušak. Spoznali boste tudi najbolj učinkovite tehnike sproščanja, ki vam bodo v pomoč na poti do boljšega in bolj sproščenega življenja.

Migimigi
Prijavi se še danes na www.migimigidan.si in 26. septembra migaj z nami na Migimigi dnevu 2020!
Migimigi

Ne zamudite priložnosti za spletni dostop do brezplačnih športnih treningov! Vsebine so na voljo le še do 11. novembra, zato hitro oddajte prijavo na  www.migimigidan.si!

Delavnice sproščanja in samoobrambe

Rok Derenčin, inštruktor realne borilne veščine Kempo Arnis, je poskrbel za delavnico samoobrambe, na kateri se boste naučili obrambe proti nekaterim najpogostejšim oblikam napadov, ter se dotaknili elementov pravilnega ravnanja v kriznih situacijah. Profesionalni košarkar fizioterapevt Dino Murić pa je pripravil fizioterapevtsko delavnico, kjer boste spoznali sproščanje z masažnimi pripomočki.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)