TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:50

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

7:47

NIJE LJUBAV STVAR (SRBIJA)

ZELJKO JOKSIMOVIC

7:38

REKAO SI

NINA BADRIC

7:33

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC I LIDIJA BACIC LILLE

7:27

LED IN SOL

HELENA BLAGNE

7:23

NAJLJEPSA

IVAN IVE ZUPANOVIC

23. 09. 2020 11:49 | Oglasno sporočilo

Za lepo oblikovan trebušček in zadnjico: brezplačni trening Petre Parovel!

Letošnji Migimigi dan 2020 bo potekal na spletu – v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje bodo na www.migimigidan.si objavljeni popolnoma brezplačni spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen. Med njimi bo tudi znana osebna trenerka Petra Parovel, ki vas bo vodila skozi TRENING ZA TREBUŠČEK IN ZADNJICO, s katero boste izgubili maščobo in oblikovali dva izmed najbolj kritičnih delov telesa – trebušček in zadnjico! Za dostop do treninga se je potrebno le prijaviti na www.migimigidan.si!

Za lepo oblikovan trebušček in zadnjico: brezplačni trening Petre Parovel! Foto: Migimigi

Ste pripravljeni? 

Petrin trening za trebušček in zadnjico je hiter in efektiven trening celotnega telesa, ki ga boste lahko izvajali popolnoma enostavno, in sicer brez kakršnih koli pripomočkov. Je najbolj učinkovita oblika treninga za izgubo maščobe in pridobivanje oblike telesa, s poudarkom na zagotavljanju čvrste in oblikovane zadnjice ter trebuščka.

Za lepo oblikovan trebušček in zadnjico: brezplačni trening Petre Parovel!

Petra Ugrin Parovel je kineziologinja, ki je zadnjih osem let namenila raziskovanju fitnesa in vsega povezanega z zdravim ter fit načinom življenja. Čeprav nikoli prej ni bila športnica, je s prvim treningom začutila tako močno ljubezen do tega področja, da se je odločila podati na pot osebnega in spletnega trenerstva, danes pa se lahko pohvali tudi z vedno bolj uspešno znamko SWY.

Migimigi
Za lepo oblikovan trebušček in zadnjico: brezplačni trening Petre Parovel!
Migimigi

Na družbenih omrežjih ji sledi več kot 42.000 fantov in deklet, s katerimi deli nasvete za zdrav življenjski slog in brez zadržkov razkriva resnično plat svoje zgodbe o uspehu. Njene vadbe so simpatične, zabavne in polne motivacije – tokrat lahko eno izmed teh preizkusite tudi sami in to popolnoma brezplačno!

Prijavi se zdaj in dostopaj do brezplačnega treninga tudi ti!

Čimprej oddaj svojo prijavo na www.migimigidan.si in v soboto, 26. septembra od 11.00 ure dalje, dostopaj do brezplačnega TRENINGA ZA TREBUŠČEK IN ZADNJICO ter vseh preostalih treningov, predavanj in delavnic. Se vidimo!