TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:41

JAGODE IN COKOLADA

ROK N BAND

14:37

STARIMO LJUBAVI

MIRO TODOSOVSKI

14:34

LUDO MORE

KLAPA MASLINA

14:27

SKRINJA LJUBAVI

OLIVER DRAGOJEVIC & TOMISLAV BRALIC

14:24

ZDAJ IN ZA VEDNO

ALYA

14:19

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

01. 09. 2020 14:01 | K.Š.

Otroke smo pospremili do šolskih vrat

Prvi šolski dan je zagotovo najpomembnejši za vse tiste, ki so danes prvič prestopili šolski prag. Tako smo 'prve črve' pa tudi vse ostale osnovnošolce pri Osnovi šoli Metlika pričakali tudi mi.

1. šolski dan Foto: RA

Prvi šolski dan je pomemben in nepozaben dan za vse prvošolčke in njihove starše. To je začetek nečesa čisto novega. Zato je bil današnji dan za številne prvošolčke poln vznemirjenja, pričakovanj, dvomov, radovednosti, veselja.

IMG_6259.jpeg
1. šolski dan
RA


Aktualova ekipa pospremila otroke v šolo


Ne samo prvošolčke, čez cesto na poti v šolo smo na prvi šolski dan pri Osnovni šoli Metlika pospremili tudi ostale osnovnošolce, ki so komaj čakali, da znova vidijo svoje prijatelje in se naučijo česa novega.

Poleg Aktualove ekipe in Aktualkota pa je družbo otrokom delal tudi levček Zavarovalnice Generali, ki je poudaril, kako pomembna je varnost na cesti in upoštevanje prometnih predpisov.

Skupaj z Zavarovalnico Generali in levčkom je aktualova ekipa prvošolčkom delila tudi rutke in odsevnike za roko ter poskrbela, da se je prvi šolski dan resnično začel z otroškim nasmehom na obrazu.

IMG_6275 – kopija.jpg
1. šolski dan
RA


Pozorni na otroke skozi vse leto


Prvošolčki so vsako leto deležni posebne pozornosti. Vstopajo v povsem nov svet, zato je čim bolj prijazen sprejem zanje zelo pomemben. Predvsem pa je pomembno, da smo na otroke pozorni skozi vse šolsko leto, ne samo na prvi šolski dan. Zato je previdnost tako na cesti kot tudi sicer ključnega pomena.