OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

4:27

NE ZABORAVI ME

LJUBAVNICI

4:24

ZAKON LJUBAVI

DZENTLMENI

4:19

CRTA

SLAVKO IVANCIC

4:15

MORE LI

VINKO COCE & KLAPA TROGIR

4:09

TKO TE IMA TAJ TE NEMA

JADRANSKI MAESTRALI

4:03

KONOBA

MERI CETINIC & TEDI SPALATO & KLAPA LUCICA

3:56

VSAJ MALO SONCA

TANJA ZAGAR IN ROK FERENGJA

3:52

NE PERU RIJEKE SVE TVOJE GRIJEHE

VLADO KALEMBER

3:49

PRODUZI DALJE

ZDRAVKO COLIC

3:39

PEPELKA (RAD TE IMAM)

NUDE

28. 05. 2020 16:39 | MM

Poletje z njimi je edinstveno doživetje!

Erosi - romantiki, ki so zaljubljeni v ljubezen

/ Foto: Foto: Erosi

Skupina Eros nam je ob vstopu v poletni čas romantike prinesla en topel objem ljubezni v glasbi.

Veliki prijatelji in vrhunski glasbeniki - tenorista Matej Dolar in Miha Lesjak, baritonist Dejan Korenak in basist Jože Sadek - so poskrbeli, da bo ta čaroben poletni čas ostal v spominu za vedno.

Ljubezni brezpogojno predani Erosi so tokrat posneli sentimentalno skladbo o izgubljeni ljubezni, ki se v bežnih spominih vrača pred oči in obuja nekdanje srečne skupne trenutke ob zavedanju osamljenosti. Štirje odlični glasbeniki so s svojimi vokali, podkrepljenimi z Dejanovim saksofonom, občuteno naslikali bolečo izgubo, ko ljubezen ni bila več uslišana. Spomini na ljubljeno so še živi in slike pred očmi vsakič prikličejo občutje skupne sreče,  ki hitro izgine ob zavedanju, da je treba upanje opustiti in živeti s spomini, a tudi neusahljivim optimizmom.

erosi3.jpg
Erosi - Zaljubljeni v ljubezen
Foto: Erosi

V maju se največkrat razcveti ljubezen, zato je v tem času toliko bolj boleče doživeti nesrečno ljubezen in osamljenost. Strto srce moškega ne trpi nič manj od ženskega, kar začutimo ob nežni skladbi Erosov Slike pred očmi.

Erosi so bili izjemno ustvarjalni, saj so posneli tudi čudovit videospot s simpatičnim parom v naročju Logarske doline, v katerem se lahko predate krasni nežni skladbi:

Za moč celjenja pozabe nesrečne ljubezni sta tokrat poleg pevcev poskrbela avtorica besedila Urška Mitrović in Marko Pezdirc, ki je ustvaril glasbo in aranžma.

erosi2.jpg
Erosi- slike pred očmi
Foto: Erosi

Erosi so edinstveni Aktualovi glasbeni prijatelji, s katerimi romantika dobi več obrazov, ustvarja krasno doživetje in poskrbi, da smo na našem najljubšem Aktualu vedno in vsepovsod združeni v srcu in glasbi.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)