OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

10:11

PREVEC JE LEPIH DEKLET

MAMBO KINGS

10:07

HIT

FLAMINGOSI

10:04

LE ENKRAT SE ZIVI

DANIELS BEND

9:53

GORKA RIJEKA

MERI CETINIC & TOMISLAV IVCIC

9:49

DAO SAM TI DUSU

ALEN SLAVICA

9:43

LUBICE MOJE

101KA

9:37

LOPOVE

MAJA SUPUT FT. DRAGI

9:34

NASA NOC

GRUPA VIGOR

9:30

DAJ SE NASMEJ

BEPOP

9:29

NASA NOC

GRUPA VIGOR

28. 04. 2020 10:07 | AK

Aktualov dan žena 2020 BO!

Aktualov dan žena 2020 Foto: Radio Aktual

13. marca 2020 naj bi se v Stožicah odvil eden največjih spektaklov v Sloveniji, Aktualov dan žena 2020. Na njem naj bi nastopili Luka Basi, Grupa Vigor, Tomislav Bralić in Klapa Intrade, Magazin, Manca Špik in Isaac Palma, Zdravko Škender in številni drugi. Aktualovci smo resnično pričakovali zabavo, ki naj bi zatresla celotno Slovenijo. Žal pa je ravno teden pred koncertom celoten svet zajela »korona« in vsi načrti, ki smo si jih zastavili, vse priprave, vse ure in ure dogovorov, usklajevanj, ves trud je čez noč padel v vodo. Lahko rečemo, da smo za prireditev imeli pripravljene najbolj stroge varnostne ukrepe z razkuževanjem, maskami, nujno medicinsko pomočjo in vsem, o čemer je v tistem trenutku naša država šele razmišljala. A kmalu je prišla prepoved prireditev in ne glede na vsa naša zagotovila in varnost smo bili koncert prisiljeni prestaviti. Priznamo, tako kot preostali svet, je tudi nas situacija popolnoma šokirala. Najprej smo čakali, kaj se bo spremenilo. Nato smo se posvetovali z vsemi mogočimi institucijami in jih prosili za pomoč ali vsaj za dodatne informacije, saj se zavedamo, da smo s takšno situacijo bili na slabšem vsi poslušalci Aktuala. Vendar dodatnih informacij ni bilo – še danes jih ni. Aktualovci pa nismo stali križem rok, ampak smo takoj stopili v akcijo. Z Eventimom, ki prodaja vstopnice za naš koncert, smo uskladili nov termin za Aktualov dan žena 2020, ki smo ga na začetku te krizne situacije načrtovali za 8. maj. Postalo je jasno, da tudi ta datum ne bo uspel.

V tem trenutku smo v situaciji, ko vas, naših Aktualovcev, nikakor nočemo razočarati ali vas pustiti na cedilu, zato se tudi zdaj trudimo najti nadomestni termin. Smo ponosni in veseli, ker smo srčni in predani drug drugemu ostali tudi v teh izjemnih časih. Skupaj in vsepovsod smo v srcu in glasbi; močno verjamemo, da nam bo projekt, kljub drugačnemu času, v katerem smo se znašli vsi, uspel. Da, koncert nam bo vsekakor uspelo izpeljati na način, da bo še boljši in praktično največje doživetje do zdaj!

Ker nam vaše zaupanje, vaša ljubezen do Aktuala, predvsem pa vaša varnost in zdravje pomenijo največ, bomo v trenutku, ko vlada sprejme odločitev glede javnih prireditev z večjo množico, objavili nov termin našega veličastnega spektakla Aktualov dan žena 2020.

Vstopnice za Aktualov dan žena 2020 vsekakor obdržite, saj bodo veljale v vsakem primeru! Brez skrbi, naš namen ni, da vam prodamo nekaj, česar potem ne bi zmogli izpeljati. Naše častne in poštene namene smo vam dokazali že na naših preteklih koncertih, s katerih ste se vračali nasmejani, in ki so vas s kakovostjo in profesionalnostjo prepričali, da se jih udeležite tudi naslednjič. Če pa se koncerta, prestavljenega na nov termin, iz kakršnihkoli razlogov ne boste mogli udeležiti, bomo poskrbeli, da boste vstopnice lahko vrnili. V tem trenutku to žal ni mogoče, saj tudi sistem Eventim, preko katerega ste kupili vaše vstopnice (ne glede na to, ali ste jih kupili neposredno na eventim.si, na Petrolih ali na portalu MyNight.si), deluje zelo omejeno. Tudi o tej možnosti vas bomo obveščali sproti.

Za vse težave in slabo voljo se vam iskreno opravičujemo in vas prosimo za razumevanje! Verjemite, da bi tudi mi najrajši videli, da se ta nočna mora čim prej konča, da bi lahko vsi skupaj spet normalno zaživeli, predvsem pa se zabavali z vami!

Zagotovo pa vam lahko damo našo obljubo, da bomo koncert izvedli v najkrajšem mogočem času, in to z vsemi nastopajočimi gosti in presenečenji, ki smo se jih skrbno potrudili pripeljati za vas in si že močno želijo vaše izjemne družbe.

Skupaj bomo znova ustvarili čudovite spomine, zato hvala za zaupanje!

Vse dobro in veliko zdravja vam želi ekipa Radia Aktual!FotogalerijaVreme

Ljubljana

13.08.2020

23°
 • PET
  Possible light rain in the morning.

  17° / 29°

 • SOB
  Clear throughout the day.

  17° / 29°

 • NED
  Partly cloudy throughout the day.

  17° / 29°

 • PON
  Light rain in the morning and afternoon.

  16° / 23°

 • TOR
  Mostly cloudy throughout the day.

  15° / 26°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)