OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

15:08

VRAGU MALO, MENI DOSTA

VERSI

15:05

ZA DOBRA STARA VREMENA

NOVI FOSILI

14:57

KAO TI (LIVE)

PARNI VALJAK

14:52

PLAVI SAFIR

BAJAGA

14:48

MAGLA

JOSIPA LISAC

14:42

DAT CE BOG I NAMA MRVU SRECE

BANANA & MATE BULIC

14:38

TU SEI L UNICA DONNA PER ME

ALAN SORRENTI

14:34

KO TI TO GRIZE OBRAZE

TOSE PROESKI

14:27

MALA

ZDRAVKO COLIC

14:24

NORA NOC

TANJA ZAGAR

24. 04. 2020 09:05 | M.H.

Z VISOKO ODŠKODNINO PLANINŠEC DO ODŠKODNINE V PROMETNI NESREČI

Prometna nesreča - Visoka odškodnina Planinšec Foto: RA

Visoka odškodnina Planinšec je ekipa vrhunskih strokovnjakov, znana po tem, da za svoje stranke pridobi plačilo odškodnine tudi tedaj, ko stranka misli, da so možnosti za prejem slednje izredno nizke. Po besedah direktorja Doriana Planinšca se ekipa velikokrat srečuje z raznimi primeri pridobivanja odškodnine v prometnih nesrečah, kjer je povzročitelj nesreče tujec ali pa je povzročitelj nesreče pobegnil s kraja nesreče ter z ostalimi zahtevnejšimi primeri.

Najpogosteje zastavljeno vprašanje vsakega udeleženca v prometni nesreči je, ali mu pripada odškodnina za nastalo telesno ali materialno škodo. Odgovor na to vprašanje je seveda pritrdilen. Oškodovancu, ki je utrpel prometno nesrečo, vedno pripada odškodnina, ne glede na to, ali gre za trk dveh vozil, verižno trčenje, trčenje z neznanim povzročiteljem, trčenje s tujim rezidentom ali za ostale vrste prometnih nesreč. Za stranke je torej ključno, da se zavedajo, da jim odškodnina za prometno nesrečo pripada tudi na primer tedaj, ko je bil soudeleženec tujec ali je povzročitelj prometne nesreče pobegnil s kraja nesreče. Pri tovrstnih primerih prometnih nesreč namreč stranke na »prvo žogo« ne vedo, da je odškodnina možna in da jim pripada.

V vsakem primeru, ko stranka doživi prometno nesrečo, je pomembno, da dosledno in v roku izpolni odškodninski zahtevek. Pri tem je izredno pomembno, da se dosledno upoštevajo roki in vsi potrebni koraki v samem procesu. Visoka odškodnina Planinšec s svojimi strokovnjaki dosledno obvešča stranke o samem procesu in potrebnih korakih, kar je izrednega pomena za doseg visokega plačila odškodnine.

Visoka odškodnina Planinšec svojim strankam svetuje, da jih nemudoma po prometni nesreči pokličejo. Strokovnjaki iz ekipe jim bodo dali tudi jasna navodila za zbiranje samega dokaznega gradiva, saj se najboljši dokazni material za nastalo prometno nesrečo najlažje zbere ravno na kraju samega škodnega dogodka. Pomembno je tudi, da stranke vedo, v katerih primerih poklicati policijo. Pri tem jim svetujejo, da slednjo pokličejo tedaj, ko oškodovanec sumi, da je povzročitelj pod vplivom substanc ali pa je med prometno nesrečo prišlo do hujše materialne škode. Visoka odškodnina Planinšec enako svetuje tudi tistim oškodovancem, ki so bili udeleženi v prometni nesreči, s katere kraja nesreče je povzročitelj pobegnil.

Koraki, ki so torej potrebni za dosego visoke odškodnine v primeru prometne nesreče, so: čim hitrejši klic odškodninskega strokovnjaka, klic policije (v kolikor je to potrebno), zbiranje dokaznega gradiva in seveda vložitev odškodninskega zahtevka. Stranke že veliko naredijo s tem, ko se odločijo za strokovnjake iz ekipe Visoke odškodnine Planinšec, saj jih slednja razbremeni in v celoti prevzame vodenje procesa pridobitve odškodnine za prometno nesrečo.Vreme

Ljubljana

20.09.2020

23°
 • PON
  Light rain starting in the afternoon.

  13° / 25°

 • TOR
  Possible light rain until evening.

  14° / 23°

 • SRE
  Light rain in the evening and overnight.

  13° / 24°

 • ČET
  Light rain until afternoon, starting again overnight.

  14° / 22°

 • PET
  Light rain in the morning and afternoon.

  7° / 15°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)