OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

22:16

THE TIDE IS HIGH

BLONDIE

22:16

THE TIDE IS HIGH

BLONDIE

22:11

I PO SVJETLU I PO MRAKU

DANIJELA

22:08

GOODBYE MICHELLE

BOZIDAR WOLFAND WOLF

22:05

KALELARGA

TOMISLAV IVCIC

21:58

SAVE THE LAST DANCE FOR ME

MICHAEL BUBLE

21:54

AKO NAS RASTAVE

DAVOR BORNO

21:50

KO SRECA JE UJETA

KVATROPIRCI

21:47

KAD PRODE SVE

ZLATKO PEJAKOVIC

21:42

SLJIVE SU RODILE

ZDRAVKO COLIC

08. 04. 2020 14:29 | M.H.

Ali je juiice.com grožnja za facebook ali youtube?

Juiice Foto: RA

Ljudje so v kreativni že v osnovi in ta atribut dobi svež veter z vsakim novim medijem, ki se ga objavi na internet. Moderna tehnologija je dala krila kreativnosti, kot še nikoli prej.

Ne samo to, da se vsakdo lahko izrazi na svoj način, tudi delo, ki ga opravlja nekdo, se zlahka objavi na internet in je dostopno celemu svetu. To je rodilo popolnoma novo obliko umetnosti: digitalno vsebino, ki jo je ustvaril uporabnik sam (user-generated digital content). Od osupljivih fotografij narave, do zabavnih "memov" ustvarjenih v urejevalnikih slik ali aplikacijah za mobilne telefone. Od video predstavitev različnih talentov do trendovskih šal. Od simpatičnih posnetkov psov in mačk, do izvirnih pričevanj v živo. Seznam primerov je zelo dolg, saj ta nova umetnost prikazovanja medijev vključuje skoraj vse, kar si je mogoče zamisliti.

Na drugi strani pa se vsak trenutek deset milijonov gledalcev zabava, jih preseneti in jih celo razsvetli z neskončnimi vsebinskimi priboljški. Lahko bi temu rekli: je kot brezplačna hitra prehrana zabave. Z nenehnim deljenjem slik in video posnetkov preko družbenih medijev, vse to ohranjamo živo in viralno. S tem v mislih, smo razvili Juiice aplikacijo in internetno stran. Juiice je kanal preko katerega vsakdo objavi svoje slike, video posnetke ali objavi svoj članek, misel in celo povezavo na njihov najljubši članek ali glasbo. Za vse to pa bo nagrajen! Z vsemi objavami, se obiskovalci zabavajo in na ta način spodbujamo avtorje, da širijo ustvarjalnost Za uporabo Juiice aplikacije ne potrebujete nobenega predznanja ali veščin. Objave so lahko že vaše osebne fotografije ali video posnetki, za katere mislite, da bodo nekoga, na drugi strani zabavale ali bile poučne.

Za razliko od številnih uveljavljenih platform, ki strežejo vsebine, ki jih ustvari uporabniki in postajajo bogatejši in bogatejši zaradi našega sodelovanja preko reklam, ki nam jih prikazujejo. Juiice ima drugačno filozofijo in sicer, filozofija nagrajevanja uporabnikov za njihovo interakcijo v sami aplikaciji. Menimo, da so prispevki najdragocenejši vir, vendar jih preprosto izkoriščamo brez ustreznih nadomestil. Na platformi Juiice lahko vsak uporabnik zasluži s prispevanjem in širjenjem vsebin. Naložite svoj medij (fotografijo ali video posnetek) ali pa samo delite povezavo ali objavite svoje zadnje popotovanje in napišite članek. Za vse to, naš uporabnik dobi nagrado od ogledov in interakcije uporabnikov vaše objave.

Juiice je aplikacija prihodnosti, kjer se lahko vsakdo izrazi na svoj način in zraven zasluži za objave in deljenje vsebin. Cela platforma pa bo podprta z blockchain tehnologijo zaradi varnosti podatkov in transakcij od nagrad, katere bo vsak uporabnik prejel.

Radoveden? Ustvarjalni? Juiice je odgovor. www.juiice.comNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)