TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:24

DAL SE SJETIS NEKAD MENE

DZO MARACIC MAKI

11:18

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

11:14

DANIMA, GODINAMA, SATIMA

DANIJELA MARTINOVIC

11:11

NEKA JE SARALA

JASMIN STAVROS

11:06

VINO I NOC

DINO PETRIC

10:57

KRENI

KOKTELSI

10:52

MOJE SONCE

BEPOP

10:47

NIKOLI NI PREPOZNO

SASA LENDERO

10:43

DJEVOJACKO VECE

MAJA SUPUT

10:40

NE PLACI ZA NJOM MAJKO

MLADEN GRDOVIC

08. 04. 2020 14:29 | M.H.

Ali je juiice.com grožnja za facebook ali youtube?

Juiice Foto: RA

Ljudje so v kreativni že v osnovi in ta atribut dobi svež veter z vsakim novim medijem, ki se ga objavi na internet. Moderna tehnologija je dala krila kreativnosti, kot še nikoli prej.

Ne samo to, da se vsakdo lahko izrazi na svoj način, tudi delo, ki ga opravlja nekdo, se zlahka objavi na internet in je dostopno celemu svetu. To je rodilo popolnoma novo obliko umetnosti: digitalno vsebino, ki jo je ustvaril uporabnik sam (user-generated digital content). Od osupljivih fotografij narave, do zabavnih "memov" ustvarjenih v urejevalnikih slik ali aplikacijah za mobilne telefone. Od video predstavitev različnih talentov do trendovskih šal. Od simpatičnih posnetkov psov in mačk, do izvirnih pričevanj v živo. Seznam primerov je zelo dolg, saj ta nova umetnost prikazovanja medijev vključuje skoraj vse, kar si je mogoče zamisliti.

Na drugi strani pa se vsak trenutek deset milijonov gledalcev zabava, jih preseneti in jih celo razsvetli z neskončnimi vsebinskimi priboljški. Lahko bi temu rekli: je kot brezplačna hitra prehrana zabave. Z nenehnim deljenjem slik in video posnetkov preko družbenih medijev, vse to ohranjamo živo in viralno. S tem v mislih, smo razvili Juiice aplikacijo in internetno stran. Juiice je kanal preko katerega vsakdo objavi svoje slike, video posnetke ali objavi svoj članek, misel in celo povezavo na njihov najljubši članek ali glasbo. Za vse to pa bo nagrajen! Z vsemi objavami, se obiskovalci zabavajo in na ta način spodbujamo avtorje, da širijo ustvarjalnost Za uporabo Juiice aplikacije ne potrebujete nobenega predznanja ali veščin. Objave so lahko že vaše osebne fotografije ali video posnetki, za katere mislite, da bodo nekoga, na drugi strani zabavale ali bile poučne.

Za razliko od številnih uveljavljenih platform, ki strežejo vsebine, ki jih ustvari uporabniki in postajajo bogatejši in bogatejši zaradi našega sodelovanja preko reklam, ki nam jih prikazujejo. Juiice ima drugačno filozofijo in sicer, filozofija nagrajevanja uporabnikov za njihovo interakcijo v sami aplikaciji. Menimo, da so prispevki najdragocenejši vir, vendar jih preprosto izkoriščamo brez ustreznih nadomestil. Na platformi Juiice lahko vsak uporabnik zasluži s prispevanjem in širjenjem vsebin. Naložite svoj medij (fotografijo ali video posnetek) ali pa samo delite povezavo ali objavite svoje zadnje popotovanje in napišite članek. Za vse to, naš uporabnik dobi nagrado od ogledov in interakcije uporabnikov vaše objave.

Juiice je aplikacija prihodnosti, kjer se lahko vsakdo izrazi na svoj način in zraven zasluži za objave in deljenje vsebin. Cela platforma pa bo podprta z blockchain tehnologijo zaradi varnosti podatkov in transakcij od nagrad, katere bo vsak uporabnik prejel.

Radoveden? Ustvarjalni? Juiice je odgovor. www.juiice.com