OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

22:16

THE TIDE IS HIGH

BLONDIE

22:11

I PO SVJETLU I PO MRAKU

DANIJELA

22:08

GOODBYE MICHELLE

BOZIDAR WOLFAND WOLF

22:05

KALELARGA

TOMISLAV IVCIC

21:58

SAVE THE LAST DANCE FOR ME

MICHAEL BUBLE

21:54

AKO NAS RASTAVE

DAVOR BORNO

21:50

KO SRECA JE UJETA

KVATROPIRCI

21:47

KAD PRODE SVE

ZLATKO PEJAKOVIC

21:42

SLJIVE SU RODILE

ZDRAVKO COLIC

21:39

SOBA 102

JAN PLESTENJAK IN LARA

30. 03. 2020 13:45 | M.H.

DoPrinesi.si: portal, ki krepi samooskrbnost Slovenije

Portal DoPrinesi.si Foto: RA

Trenutne razmere so zelo dobro pokazale, kako pomembna je samooskrbna sposobnost posamezne države. Hkrati pa razmere, ko je možnost okužbe velika in je nujno spoštovanje vseh omejitvenih ukrepov o gibanju in srečevanju, prispevajo k iskanju hitrih in učinkovitih rešitev, ki lahko prebivalstvu Slovenije pomagajo.

Ekipa partnerjev (podjetja Formitas skupina, Fabulatorij, Kreatorij in Tech Sumo) je delovala izjemno hitro in učinkovito. V nekaj dneh so postavili platformo DoPrinesi.si, ki povezuje Slovenijo v čim bolj samooskrbno deželo.

Tako da vabljeni, da internetno stičišče DoPrinesi.si obiščte vsi, ki svoje izdelke lahko ponudite in tisti, ki želite naročiti sveže, dobre, domače, slovenske izdelke pri slovenskih kmetih, podjetnikih, domačih pridelovalcih in predelovalcih ter mnogih drugih in pa tudi tisti, ki lahko odigrajte vlogo vmesnega člena med prvimi in drugimi in lahko ponudite pomoč.

Ponudniki se bodo trudili naročene izdelke dostavili do vaših vrat, kot je le najhitreje mogoče.

Pri nakupih, ki jih bo v kratkem tudi z brezstičnim plačevanjem omogočalo spletno stičišče DoPrinesi.si, ni članarin, provizij in nobenih drugih dodatnih stroškov, ki bi cene ponudnikov izdelkov kakor koli povečevale.

Delati dobro je primaren motiv avtorjev, ki bodo k projektu povabili tudi podpornike, podjetja in institucije, ki jim je vrednota delati dobro prav tako pomemben motiv delovanja.

Pridružimo se pozivu avtorjev in »Pomagajmo (v)si!«

.

Partnerji.jpg
Partnerji projekta
RANaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)