OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

17:08

KISE JESENJE

PRLJAVO KAZALISTE

17:05

HOPE OF DELIVERANCE

PAUL MCCARTNEY

16:56

KAD POSTANES DRUGOME ZENA (VROCE)

LUKA BASI

16:52

KAD NEKOGA VOLIS

JACQUES HOUDEK

16:51

BOLANCA

KLAPA SOL

16:47

KAD SE PRIJATELJI RASTAJU

JASMIN STAVROS

16:41

POLETNA

CUKI

16:37

GENIJALNO

NINA DONELLI & TARAPANA BAND

16:36

KROKODILCKI

CUKI

16:32

SAN SNOVA

JOLE

14. 02. 2020 11:43 | Radio Aktual

Aktualove zvezde pri tebi doma:

Dražen Zečić do solz ganil Karmen Molek!

Aktualove zvezde Foto: Radio Aktual

Si predstavljate, da ste s prijateljico na kavi in, ko vas slednja pripelje na domače dvorišče, vas tam z vrtnico v rokah pričaka veliki, legendarni Dražen Zečić?

Točno to se je zgodilo Karmen Molek!

Karmen je velika oboževalka Dražena Zečića in ga posluša že od nekdaj. Na Aktualove zvezde pri tebi doma je Karmen prijavila prijateljica Sandra, ki nam je zaupala, da ju Draženove pesmi spremljajo že od rane mladosti. "Odkar pomnim sva ga radi skupaj poslušali. Zekotove pesmi so naju razveseljevale v vsakem trenutku v življenju, vedno je bil najin spremljevalec, kamor sva šli. In celo, ko je Karmen pred desetimi leti uspešno premagala raka, si je prepevala njegove najlepše melodije," nam je s solzami v očeh zaupala Sandra in dodala, da resnično ne pozna večje oboževalke Dražena Zečića kot je Karmen.

Najlepša stvar, ki jo lahko doživiš v življenju

Karmen je bila sprva, ko ji je Dražen odprl vrata avtomobila, čisto v šoku. Popolnoma objokana je ostala brez besed in padla veliki glasbeni legendi v objem. Celo toliko je bila iz sebe, da sprva ni bila pozorna, da jo na dvorišču čaka tudi njena družina in prav vsi njeni prijatelji, ki so pripomogli k največjemu presenečenju.
"Kaj takšnega si v življenju ne upaš niti sanjati. Lahko si samo želiš. Sploh ne vem, kaj naj rečem. Iskrena hvala moji predragi prijateljici Sandri, Radiu Aktual in vsem, ki so me tako prijetno presenetili. Ni besed, ki bi na tem mestu opisale mojo srečo," s solzami v očeh pove Karmen.

aktualova zvezda - dražen zečič slikar.jpg
dražen zečič
Radio Aktual

Ob toplem sprejemu je bil ganjen tudi Dražen Zečić, ki je ostal izjemno skromen: "Brez vas poslušalcev, ne bilo mene. Izjemno hvaležen in počaščen sem, da lahko s svojimi pesmimi tako osrečujem. To mi vselej znova da energijo, da se vračam na odre in se na tak način zahvalim svojim poslušalcem. Seveda pa hvala tudi izjemnemu Radiu Aktual, ki omogoča, da na tak način lahko nekomu polepšamo dan. To je naše poslanstvo in to so resnično najlepše zapisane zgodbe, ki za vedno ostanejo v srcu."

Dražen je pisano druščino pobožal s svojimi melodijami, tako, kot bo to tudi naredil na dveh nepozabnih Valentinovih koncertih. Prvi se bo, skupaj z gosti, zgodil danes v ljubljanski Hali Tivoli, na mariborski oder pa bo legendarni glasbenik stopil jutri. Resnično - neponovljivo.

FotogalerijaVreme

Ljubljana

31.03.2020

 • SRE
  Clear throughout the day.

  -3° / 15°

 • ČET
  Clear throughout the day.

  -1° / 18°

 • PET
  Partly cloudy throughout the day.

  2° / 17°

 • SOB
  Clear throughout the day.

  3° / 18°

 • NED
  Clear throughout the day.

  4° / 19°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)