TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:37

TO

DORIS DRAGOVIC

5:33

PRATIM TE

TOSE PROESKI

5:27

MALO MALO

NINA PUSLAR

5:23

MALO MI JE JEDAN ZIVOT S TOBOM

MISO KOVAC

5:18

OBRISI SUZE

BEGINI & IVAN ZAK

5:14

STIZU ME SJECANJA

CRVENA JABUKA

5:11

CE VERJAMES V LJUDI

KVATROPIRCI IN MANCA SPIK

5:08

JA TE VOLIO NISAM

DRAZEN ZECIC

5:03

LIPO MI JE TU

KLAPA RISPET

4:56

DA ME MALO SRICE STIGNE

PETAR SEGEDIN PJERO

13. 02. 2020 16:40 | K. Š.

Tisoče sporočil oboževalcev Draženu Zečiću in Aktualovi družini

Radio Aktual je v času, ki je prežet z ljubeznijo in čustvi, za svoje poslušalce organiziral prav posebno presenečenje z Draženom Zečićem.

Dražen Zečić nas je resnično ganil! Foto: Arhiv

Prek radijskega etra smo Aktualovci pripravili prav posebno presenečenje – Aktualove zvezde pri tebi doma, na čelu katerih je krmaril kdo drug kot sam Dražen Zečić. Eden najelitnejših in najbolj iskanih pevcev na Balkanu bo nekoga obiskal prav na domu in mu pričaral intimen koncert.
Trenutek za tem, ko so na Aktualu razkrili čudovito novico, pa se je začelo.

Na Radio Aktual so začela prihajati sporočila, želje, prošnje, takšne in drugačne zgodbe, ki so preprosto ganile. Prav vsaka med njimi je bila posebna na svoj način. V kratkem obdobju je tako na Radio Aktual prispelo na tisoče prošenj, ob katerih se stopi srce. Zato je bilo še toliko težje izbrati le nekoga in ga osrečiti.

Legendarni glasbenik z velikim srcem ob tej informaciji ni ostal ravnodušen, ampak je prisluhnil številnim prošnjam poslušalk in poslušalcev, ki so ganile tudi njega. Zato se je skupaj z Aktualovci odločil za posebej ganljivo gesto, ki bo v prihajajočem vikendu za vedno ostala v spominu dvema prav posebnima poslušalcema. Odločil se je namreč, da dvema poslušalcema na svojih Valentinovih koncertih v Ljubljani in Mariboru posveti točno določeno pesem. Legendarni 'Zeko' je ob tem povedal: »Poslušal sem številne zgodbe, ki so prispele na Radio Aktual, in ob njih preprosto ne morem ostati ravnodušen. Takšne in drugačne zgodbe se me vedno globoko dotaknejo. Moje poslanstvo je osrečevanje ljudi okoli sebe in mislim, da sem bil poslan na svet prav s tem namenom. Še posebej pa sta mi segli do srca dve zgodbi, za kateri sem se odločil, da dobita posebno mesto na mojih dveh koncertih.«

MojcainJure.jpg
Mojca Gornik in Jure Ličen sta v četrtkovem jutru na Radiu Aktual brez besed pustila dva poslušalca.
M24

Prva zgodba, ki ga je ganila tudi radijska voditelja Mojco Gornik in Jureta Lična, je bila Majina. Maja je na poročni dan želela presenetiti moža z nastopom Dražena Zečića, a je med obredom v 7. mesecu nosečnosti dobila popadke in njeno presenečenje se je izjalovilo. Zato se je Dražen odločil, da samo njima v ljubljanski Hali Tivoli posveti pesem Sve je zbog nje.


Miranova zgodba pa je bila druga, ki je orosila oko. Miran je Dražena oboževal skupaj s pokojno ženo Ireno. Dražen ju je spremljal na vsakem koraku, obiskovala sta tudi njegove koncerte. Zato si je Miran zaželel, da bi Dražen na koncertu v Mariboru v spomin njegovi ljubljeni zapel pesem Sokole. In slednjo bo prav Zeko posvetil Miranu in njegovi pokojni Ireni na koncertu v Mariboru.


Aktualovci ganjeni ob željah poslušalcev
»Naši poslušalci so za nas na prvem mestu in so za nas resnično izjemno dragoceni. Brez njih tudi nas ne bi bilo. Zato se vsakič znova trudimo, da jim to pozornost tudi vračamo in skupaj postajamo ena velika družina. Pomembno je zavedanje, da poslušalci zavzemajo posebno mesto v naših srcih, saj smo zaradi njih takšni, kakršni smo,« je povedal direktor radijskih uredništev Media24 Simon Prelesnik.

Simon Prelesnik.jpg
"Hvaležni smo, da lahko na tak način osrečujemo poslušalce," pravi Simon Prelesnik, direktor radijskih uredništev Medie24.
M24

Ob tem je Simon poudaril, da smo ob tisočerih sporočilih Draženu Zečiću in ekipi Radia Aktual na radiu resnično ganjeni in ostali brez besed. »Hvaležni smo, da lahko na tak način osrečujemo. Ob tej priložnosti se moramo za celotno akcijo in za številne solze zahvaliti tudi Agenciji Event24 in Eventu24, brez katerih takšnih zgodb z našimi ne bi bilo možno pisati. Zato nam je v izjemno čast in veselje, da se jim lahko na tak način skupaj zahvalimo poslušalcem za njihovo srčno predanost,« je še dodal direktor radijskih uredništev in poudaril, da se bo Aktualova družina še naprej trudila za številne srčne in srečne trenutke v življenjih svojih poslušalcev.