TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:57

MOMACKA VECER

DUSKO LOKIN & JASMIN STAVROS

9:54

LUNINA BELINA

ZVITA FELTNA

9:46

MOMACKA

TARAPANA BAND

9:39

SAD KADA DOSLA SI

BOSUTSKI BECARI & KLAPA CAMBI

9:34

VOLIM BARABU

DANIJELA MARTINOVIC

9:27

BRANIM SE

BORIS NOVKOVIC

03. 02. 2020 10:42 | RA

Ko na vrata potrkajo … EROSI!

Nepozabno presenečenje za rojstni dan

Erosi pri Darinki doma Foto: RA

Nepozabna izkušnja "Aktualove zvezde pri tebi doma" se nadaljuje in ustvarja nove čudovite zgodbe in čustvena presenečenja. Za nepozabno presenečenje ob 63. rojstnem dnevu gospe Darinke iz Šmarjete je tokrat poskrbela njena hči Gordana, saj so na mamina vrata potrkali eni in edini EROSI!

Kot se za tak praznik spodobi so gospe Darinki najprej zapeli "Vse najboljše", nato pa jih je ga. Darinka, ki ni mogla skriti presenečenja, gostoljubno povabila v svoj dom. Erosi so s svojimi božanskimi glasovi go. Darinko razveselili še z nekaj dalmatinskimi in slovenskimi pesmimi, na željo hčerke Gordane pa so zapeli še svojo priljubljeno "Le bog ve kako jo ljubim".

Pred gospo Darinko, ki je sicer zvesta poslušalka radia Aktual, pa je bilo presenečenje kar težko skriti. Med obiskom Erosov je v smehu ugotovila: "Zato mi je bilo zjutraj čudno, saj ko sem prižgala radio, ni bil na frekvenci Aktuala. In potem so mi očitno cel dan prestavljali radio, saj je vsakič bil na drugi postaji!" Hči Gordana se je tako resnično potrudila, da je obisk ostal presenečenje, ki bo zagotovo za vedno ostalo v nepozabnem spominu.

Tudi Erosi so bili nad obiskom in gostoljubnostjo navdušeni, tako da so rekli, da z veseljem pridejo na dom presenetit še koga, če jih bomo ponovno povabili. 

Nekaj utrinkov z obiska pa si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku.

erosi, aktualove-zvezde-pri-tebi-doma, radio-aktual
Erosi pri Darinki doma
RA

erosi, aktualove-zvezde-pri-tebi-doma, radio-aktual
Erosi pri Darinki doma
RA

Videogalerija