OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

19:56

MILI

NINA DONELLI

19:53

HEJ LANE MOJE

DANIJEL POPOVIC

19:48

NIJE U SOLDIMA SVE

MLADEN GRDOVIC & BEPO MATESIC

19:45

TAXI

LUKA BASI

19:41

TKO TI SPAVA S DESNE STRANE

ZLATKO PEJAKOVIC

19:34

VRETENO

ZELJKO JOKSIMOVIC

19:30

ZENE SU ZAKON

BARABE

19:26

STO TISOC LET

ZVITA FELTNA

19:22

SEDAM DANA NA MORU

ALYA

19:17

PRIJATELJ

MANCA SPIK IN POSKOCNI

24. 01. 2020 12:08 | RA

VRAČA SE NAJVEČJI STROKOVNI SEJEM KMETIJSKE IN GOZDARSKE MEHANIZACIJE

Konec januarja se v še boljši in večji preobleki v Celje vrača največji strokovni sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije v Sloveniji.

Sejem Agritech Foto: Celjski sejem

Sejem Agritech, ki je lani presegel vsa pričakovanja – udeležilo se ga je več kot 20 tisoč obiskovalcev, bo letos že drugič nudil izobraževanja in nove investicije tudi za najbolj zahtevne in izkušene kmetovalce ter gozdarje, mlajšo generacijo pa bo navdušil z novimi tehnologijami.

Lani je Agritech v Celju prvič odprl svoja vrata in prejel velik odziv s strani razstavljavcev in obiskovalcev. Izkazalo se je, da je stroka potrebovala specializiran sejem s terminom pred glavno kmetijsko sezono, ko kmetje načrtujejo nakup mehanizacije. Na sejmu je to rezultiralo v izjemnem obisku in nakupih, ki so presegli pričakovanja organizatorjev in razstavljavcev.

Letos pa bo sejem še boljši in še večji. Poleg dveh dodatnih dvoran in bogatega razstavnega programa kompletne ponudbe za kmete in gozdarje, bodo na sejmišču potekala izobraževanja in prikazi v praksi, ki se jih bodo lahko brezplačno udeležili vsi obiskovalci sejma. Ena od večjih novosti so testne vožnje najnovejših traktorjev, demonstracije uporabe gozdarskih strojev, informativni dan za mlade v kmetijski in gozdarski panogi ter mnoge druge obsejemske aktivnosti.

Zato že danes v svoj koledar zabeležite termin od 29. januarja do 2. februarja, ko bo na Celjskem sejmišču potekal dogodek, ki ga ne sme zamuditi noben izkušeni ali novopečeni kmetovalec in gozdar.

sejem-agritech, celjski-sejem
Sejem Agritech
Celjski sejemNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)