TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:18

MALO TU MALO TAM

NEISHA

17:11

RUZO MOJA CRVENA

GAZDE

17:03

KAROCA

OLIVER DRAGOJEVIC

16:56

MAJICA

LANA JURCEVIC

16:52

ZENE SU ZAKON

BARABE

16:49

UNICA DONNA PER ME

TOMISLAV IVCIC

24. 01. 2020 12:08 | RA

VRAČA SE NAJVEČJI STROKOVNI SEJEM KMETIJSKE IN GOZDARSKE MEHANIZACIJE

Konec januarja se v še boljši in večji preobleki v Celje vrača največji strokovni sejem kmetijske in gozdarske mehanizacije v Sloveniji.

Sejem Agritech Foto: Celjski sejem

Sejem Agritech, ki je lani presegel vsa pričakovanja – udeležilo se ga je več kot 20 tisoč obiskovalcev, bo letos že drugič nudil izobraževanja in nove investicije tudi za najbolj zahtevne in izkušene kmetovalce ter gozdarje, mlajšo generacijo pa bo navdušil z novimi tehnologijami.

Lani je Agritech v Celju prvič odprl svoja vrata in prejel velik odziv s strani razstavljavcev in obiskovalcev. Izkazalo se je, da je stroka potrebovala specializiran sejem s terminom pred glavno kmetijsko sezono, ko kmetje načrtujejo nakup mehanizacije. Na sejmu je to rezultiralo v izjemnem obisku in nakupih, ki so presegli pričakovanja organizatorjev in razstavljavcev.

Letos pa bo sejem še boljši in še večji. Poleg dveh dodatnih dvoran in bogatega razstavnega programa kompletne ponudbe za kmete in gozdarje, bodo na sejmišču potekala izobraževanja in prikazi v praksi, ki se jih bodo lahko brezplačno udeležili vsi obiskovalci sejma. Ena od večjih novosti so testne vožnje najnovejših traktorjev, demonstracije uporabe gozdarskih strojev, informativni dan za mlade v kmetijski in gozdarski panogi ter mnoge druge obsejemske aktivnosti.

Zato že danes v svoj koledar zabeležite termin od 29. januarja do 2. februarja, ko bo na Celjskem sejmišču potekal dogodek, ki ga ne sme zamuditi noben izkušeni ali novopečeni kmetovalec in gozdar.

sejem-agritech, celjski-sejem
Sejem Agritech
Celjski sejem