TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:13

AJME STA TE VOLIN

KLAPA RISPET

7:09

NA BACVAMA VINA

DAVOR RADOLFI & RITMO LOCO

6:54

ZALUTALI POGLED

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

6:49

JAGODE I COKOLADA

DJAVOLI

6:42

KUPIT CU NAM SAT

ZELJKO BEBEK

6:38

LAZES MI

MIRAN RUDAN IN DESIGN

21. 01. 2020 11:21 | Oglasno sporočilo

Zadnji dan predprodaje: Dražen Zečić v popolnoma novi luči

V preteklem decembru se je Dražen Zečić s prijateljem Markom Škugorjem podal na božično turnejo, na kateri sta praktično osvajala Slovenijo. Tokrat pa pripravlja samostojni spektakel na prav poseben način, kot ga še nismo vajeni.

Pred dvoranami, ki so pokale po šivih, se je že nekaj ur pred koncerti vila dolga vrsta obiskovalcev, ki so komaj čakali začetek spektakla. Tudi glasno skandiranje ''Zeko, Zeko, Zeko,'' vse dokler ne stopi na oder, pričajo o tem, kako močno ga Slovenci obožujemo. Njegove ”Nitko nema dva života”, ”Kad preko mora”, ”Idi, idi”, ”Sokole”, ”Sve je zbog nje,” nam vedno znova odpoje tako, kot zna le on in poskrbi za neverjetno fešto, ki se je kar ne moremo naveličati.

JK 068.jpg

Tudi tokrat ne bo nič drugače. Dražen Zečić se namreč vrača – tokrat na Valentinovo. Nastopil bo namreč 14. februarja v ljubljanski Hali Tivoli, kjer bo poskrbel za največji samostojni spektakel ob svoji tridesetletnici ustvarjanja. Če smo ga torej vajeni v družbi posebnih gostov, je tokrat nastopil čas, da ga doživimo v celoti - samo njega. ''V svoje pesmi izlijem dušo in srce - njihovo ustvarjanje je moja terapija. Vsak izmed nas ubere svoj način za sproščanje in to je moj način,'' pove, ko beseda nanese na njegove uspešnice. Teh ni malo, ljudje pa jih preprosto obožujejo. ''Moje pesmi, moja besedila ... vse, kar me teži in vse, kar čutim ob vsakdanjih situacijah, vse to je v mojih pesmih. Ko jih ustvarjam, jih ustvarjam zase in za svoje poslušalce ... oni to začutijo, zato pa jih tudi tako močno obožujejo'' pove in doda, da njegov repertoar zajema močne pesmi z močnimi besedili.

JK 057.jpg

''Te so za vse poslušalce – srečne in nesrečne, zaljubljene in zlomljenih src,'' nam je zaupal ob napovedi spektakla, ki bo nekaj posebnega. Kot smo Slovenci že vajeni, nas zagotovo čaka velika fešta, za ščepec romantike ob dnevu zaljubljencev pa bodo poskrbeli posebni gosti ter Orkester Josipa Cvitanovića, s katerim je Dražen nastopal že v Zagrebu. ''Vzdušje takrat je bilo neverjetno, obiskovalci so bili navdušeni,'' je povedal Dražen in dodal, da bodo skupaj zapeli tiste njegove najlepše ljubezenske pesmi, ki jim bodo dali še tisti ščepec romantike, ki nam pričara neverjetno vzdušje. Vzemite si trenutek in začutite spektakel, ki nas čaka v ljubljanski Hali Tivoli že zdaj >>> preverite video vsebino na koncu članka! 

FB_1042x546_4.jpg

Vstopnice si lahko po predprodajnih cenah zagotovite le še DANES, 21. januarja 2020, in sicer na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol ali spletnem portalu Mynight.si!