TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:14

VZEMI VSE

KINGSTON

10:10

ESMA

ZDRAVKO COLIC

10:06

DOBRO DOSLI SAMPIONI

NEDA UKRADEN

9:57

NECEMO NOCAS DOMA

ZLATKO PEJAKOVIC

9:54

MENI SI SUDJENA

ZDRAVKO SKENDER

9:51

ZENO

JASMIN STAVROS

9:46

DA TE MOGU PISMOM ZVATI

KLAPA MASLINA

9:42

BUDALA

BQL

9:37

MISKO MOJ

JOLE

9:32

NA TVOJIM USNAMA

PRAVILA IGRE

30. 12. 2019 12:15 | m

Skok v 2020 v popolni družbi!

Za nepozabno zabavo pri pozdravljanju novega leta bo na Aktualu skrbela MEGAFEŠTA!

Novoletna megafešta- na Aktualu! Foto: Radio Aktual

Voditelji na Radiu Aktual, Jure Ličen, Sebastjan Kepic in Mitja Grajzar, pripravljajo za poslušalce popolno silvestrsko doživetje.

»Začnemo okoli 20. ure, vsepovsod bomo skupaj. Ogromno bo pozitivne energije, pravo razmerje romantike in plesnih ritmov, tako da je naslov za popoln silvester seveda radio Aktual. Zagotovo bomo pred mikrofoni do 2h zjutraj. Vendar kot nas poznam, bomo zabavo še podaljšali, ker neizmerno uživamo v skupnem druženju,« je v smehu povedal Jure, ki vabi tudi vse poslušalce, da se javijo s svojimi glasbenimi željami. »Glasbene predloge sprejemamo na številko 041 30 40 50. Prednost našega radia je, da vzdušje ustvarjamo skupaj s poslušalci.«

Glede na to, da se trije mušketirji tudi zasebno odlično razumejo, bodo na najdaljšo noč v letu pripravili nepozabno zabavo. »Naši skupni žuri z Bastijem in Grajzijem so zelo nepredvidljivi, polni krasnih presenečenj in čudovitih obiskov. Tako, da nikoli ne vemo, kdo se pojavi pred mikrofonom in začini popoln silvester v najdaljši in najbolj vroči noči na svetu,« je sklenil Ličen.

VSE LEPO IN SREČNO 2020!