TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:25

JUBIN TE

KLAPA SUFIT

13:24

ZA TVOJE SNENE OCI

COLONIA

13:21

JOS TE SANJAM

KLAPA KAMPANEL

13:17

DJEVOJKA SA SELA

SEVERINA

13:12

HVALA, KER SI OB MENI TI

TANJA ZAGAR

13:09

DUSA OD PAPIRA

JOLE

13:05

NE ZABORAVI ME

LJUBAVNICI

12:57

ILI S TOBOM ILI SAMA

ALYA

12:52

TRIDESET LET

OTO PESTNER

12:49

STARA DOBRA

JAN PLESTENJAK

17. 12. 2019 10:42 | T. R.

Kralj slovenske zabavne glasbe praznuje 30 izjemno uspešnih let na sceni

Z novim albumom »Lom« in napovedanima koncertoma v Mariboru in velikim v Ljubljani, Werner praznuje 30 izjemno uspešnih let na sceni.

Z novim albumom »Lom« in napovedanima koncertoma v Mariboru in velikim v Ljubljani, Werner praznuje 30 izjemno uspešnih let na sceni. Foto: Goran Atlej, M24

Legendarni glasbenik, ki velja za ljubljenca slovenskega občinstva in že zavidljivih 30 let navdušuje na slovenski glasbeni sceni, je ob svojem jubileju poskrbel za nepozabno druženje v ljubljanski kavarni Sputnik. Ob tej posebni priložnosti je predstavil novi album, ki nosi pomenljiv naslov - LOM

Zakaj pomenljiv? Če bi Wernerja namreč vprašali, kakšnih je teh trideset let, ko z vsem srcem poje, piše in se skozi glasbo razdaja ljudem, bi namreč skozi smeh odgovoril kratko in jedrnato: ''Lom!''. 

a12rd
Wernerjevo novo uspešnico ''Kada voli srce južnjačko'' je prepevala cela dvorana Stožice!
Radio Aktual

Predstavitev novega albuma je sicer sledila novemu hitu ''Kada voli srce južnjačko'', ki je luč sveta ugledal pred časom, in sicer v Aktualovi Galami. Videospot za novo pesem je Werner snemal na Aktualovem 12. rojstnem dnevu, kjer je imel čast nastopiti kot skriti gost, polna dvorana Stožice pa je že takrat na ves glas prepevala nov hit in znala prav vsako kitico na pamet. 

A12RD_logo-12.jpg
Wernerjevo novo uspešnico ''Kada voli srce južnjačko'' je prepevala cela dvorana Stožice!
Radio Aktual

Werner namreč ima to južnjačko srce, ta nalezljiv smeh in dobro voljo. Po rodu Hrvat je svojo glasbeno pot začel na domačih tleh in osvajal ter osvojil s pesmijo, višino in prijaznostjo. Tak je še danes, ko že leta polni dvorane v Sloveniji, kjer je njegovo "južnjačko srce" našlo dom.

werner
Prelepe zahvale je bila deležna njegova soproga in največja oboževalka, Andreja Brozović.
Goran Atlej, M24

To je zagotovo pestra, dolga in uspešna glasbena pot, ki ima za sabo toliko zvestih ljubiteljev njegove glasbe, oboževalk, znank, znancev, prijateljev in uspešnih sodelovanj. Toliko pesmi, koncertov, presenečenj, smeha in tudi solz sreče, da jih je težko zbrati. Vsega skupaj je ogromno nepozabnih spominov za 30 let. In to se praznuje. 

werner 6.jpg
Dve glasbeni legendi - Daniel Popović in Werner.
Goran Antlej, M24

To, da je z novim albumom Lom zadel v polno, je bilo jasno na uradni promociji, saj ga gostje niso spustili z odra, pesmi »Kada voli srce južnjačko«, »Lagala«, »Tam nekje«, »Samo sebe imava«, pa so z njim peli na ves glas peli prav vsi obiskovalci.

werner
Wernerja obiskovalci kar niso in niso spustili z odra.
Goran Atlej, M24

Njegova najnovejša uspešnica z naslovom »Kada voli srce južnjačko« je v izjemno kratkem času osvojila vse ljubitelje Wernerjeve glasbe v Sloveniji, glasbenik pa napoveduje, da je sedaj na vrsti Hrvaška! 

werner
Pesem »Samo sebe imava«, v duetu izvajata Werner in Darja Gajšek.
Goran Atlej, M24

Spontano je skoraj hkrati splavala na površje tudi pesem »Samo sebe imava«, ki jo v duetu izvaja z zelo priljubljeno pevko in voditeljico Darjo Gajšek.

Vsem se za podporo, sodelovanje in zaupanje iskreno zahvaljuje tudi Werner, ki vas vabi na koncerta v Mariboru 13. in v Ljubljani 27. marca 2020.

Fotogalerija