TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:39

A CA JE LIPA

OLIVER J. BEREKIN

6:36

TI SI ME CAKALA

VILI RESNIK

6:30

GAJBA PUNA PIVA

DJOMLA KS & LUCKYSTARS FT. VERTIFY

6:24

SLJIVE SU RODILE

ZDRAVKO COLIC

6:20

VOLI ME

PETAR GRASO

6:13

ME BOS SE LJUBILA

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

19. 12. 2019 12:57 | T. R.

ZA PRAZNIKE oboževalcem PODARILI romantično pesem s harmoniko!

Tvoje oči je pesem, ki jo skupina Zvita Feltna za praznike podarja vsem zvestim oboževalcem in poslušalcem.

NOVO: ZVITA FELTNA, TVOJE OČI Foto: arhiv Zvite Feltne

''Naš novi singel in tipična ''power-zvita feltna'' pesem pride na vrsto že januarja, ampak sedaj, ko se bližamo najlepšemu času v letu, pa smo si rekli - dajmo po dolgem času ljudem nekaj romantičnega zaigrat na harmoniko; konec koncev smo tako začeli.'' Pravi o novoletnem darilu pevec skupine Zvita Feltna, pevec Blaž Gec.

''Tvoje oči je naše darilo vsem oboževalcem in poslušalcem. Leto 2019 je bilo namreč res noro za nas. Gin in tonic je bil mega hit poletja, v pičlih 3 mesecih je prišel do milijon ogledov in glede na to, da so nam poslušalci dali tako lepo darilo, smo se čutili dolžne tudi mi nekaj podarit njim,'' še doda.

Naslednje leto pa bo očitno tudi zelo aktivno, saj so fantje več ali manj zasedeni do konca leta.

Pod glasbo se podpisujeta Rok Lunaček in Blaž Gec, Lunaček je tudi napisal besedilo pesmi kot vse dosedanje za Zvito Feltno, za produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar.

zvita-feltna
NOVO: ZVITA FELTNA, TVOJE OČI
arhiv Zvite Feltne

Zvito Feltno lahko do konca leta ujamete na naslednjih nastopih:

20. 12. – Škofja Loka (šotor)
27. 12. – Novo mesto
28. 12. – Nova Gorica (klub Marco Polo)

''Pesem morda res ni tipična za Zvito Feltno, je izredno subtilna; zadnja 3 leta so jih ljudje vajeni z udarnimi refreni in modernimi ritmi, a ne smete pozabit, da so fantje začeli svojo pot v bolj zabavnih vodah, ogromno so preigrali na harmoniko in ravno zdaj, ob koncu leta, se mi zdi primeren trenutek, da se vrnemo v najbolj nostalgičnem času nazaj in podoživimo njihove začetke,'' razmišlja o skladbi njen avtor Rok Lunaček.

Videospot za skladbo pa je bil tokrat posnet na Gorenjskem, natančneje na Bledu, v idilični kočici, kjer so se fantje zabavali v družbi lepih deklet in počeli vsakdanje zimske reči. Že petič pa se pod spot podpisuje ekipa Take over media, na čelu z Djomlo Ks, ki je tudi tokrat posnela moderen in atraktiven spot. 

11.jpg
NOVO: ZVITA FELTNA, TVOJE OČI
arhiv Zvite Feltne

''Pesem je izredno zaljubljena in nežna. V živo bo prav gotovo našla svoje mesto, vmes, ko morajo na koncertu ljudje malce zadihat, jo bomo zaigrali, da se vsi skupaj objamemo in lažje dočakamo 2020,'' z nasmeškom pripoveduje Blaž in še doda: ''ob tej priliki bi se rad zahvalil vsem dobrim ljudem, ki hodijo na naše koncerte in vedno poskrbijo za dober žur do poznih ur. Zvita Feltna vsem želimo srečno in zdravo 2020 in na še mnoga leta druženja!'' 

Videogalerija