TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:09

SVI ZNAJU

MALIGANI

16:57

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

16:51

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

16:44

ISTI KA I TI

JURE BRKLJACA & DINO PETRIC

16:38

LJUBAV MOG ZIVOTA

VINKO COCE & ALEN NIZETIC

16:35

DOBRO DOSLA MI U SJECANJE

BARUNI

03. 12. 2019 08:41 | Oglasno sporočilo

V prodaji SAMO ŠE 100 VSTOPNIC za Aktualov 12. rojstni dan!

Pohitite, vstopnice za Aktualov 12. rojstni dan bodo kmalu pošle! Vsakoletna fešta bo tudi letos navdušila, v prodaji samo še vstopnice za RDEČI & ZELENI RING ter PARTER, vstopnice za vse ostale kategorije pa so ŽE POŠLE!

Foto: Maximillian Verderber/Anže Krže

Radio Aktual preseneča z najbolj ekskluzivnim naborom glasbenih legend do sedaj!

Vrača se dogodek, ki vsako leto polni dvorane. Večer, ki je več kot 150.000 obiskovalcev pustil brez besed. Po več kot 10-ih razprodanih spektaklih, ki jemljejo dih … v največjo areno v Sloveniji prihaja AKTUALOV 12. ROJSTNI DAN!

Z Aktualovci in njihovimi zvestimi poslušalci bodo zavidljivo 12. obletnico delovanja obeležili glasbeni izvajalci, ki jih v Sloveniji že dolgo nismo slišali v živo in jih, roko na srce, še dolgo ne bomo.

Ekipa zagotavlja, da so o letošnjem naboru dolgo razmišljali, saj da je vsakoletni presežek razprodanih spektaklov težko preseči. Po dolgotrajnem razmisleku in upoštevanju želja poslušalcev pa so se odločili, da letos ponudijo nekaj nedoživetega in nepojmljivega.

Nabor glasbenih legend, kot ga še ni bilo in ga še dolgo, dolgo časa ne bo več. Ker so ga ustvarili skupaj s poslušalci, je to tudi njihov nabor.

AR_1080x1080_odstevanje100.jpg

Uredniški trio radia Aktual, ki ga sestavljajo Klemen Bunderla, Jure Ličen in Mitja Grajzar nam zaupa, da imajo srečo, saj imajo najboljše poslušalce na svetu. ''Naši poslušalci so naši največji prijatelji. In za prijatelja bi naredil le vse najboljše,'' pravijo simpatični fantje. ''Če še niste feštali z nami, morate poskusiti,'' pa doda Jure in zagotovi, da bo to zagotovo ena od najlepših izkušenj vašega življenja. 

Tukaj je sloviti nabor največjih legend radia Aktual, ki bodo 6. decembra v Stožicah, poskrbele za spektakel v živo, kot ga še ne pomnite:

Atraktivna dama, moderna žena in vroča zvezda, ki jo obožujejo milijoni poslušalcev po celotnem Balkanu - Jelena Rozga

On, ki ima karizmo in toplino ter strast v glasu, kot je nima nihče drug - Zlatko Pejaković

Jugoslovanska ikona in dalmatinski biser, ki bo poskrbel za prav posebno vzdušje - Jasna Zlokić

Petek, 6. december.
Največja arena v Sloveniji.
Večer, v družbi glasbenih legend, ki ne razočara.
Dogodek, ki vsako leto znova polni dvorane.
Po več kot 10-ih razprodanih spektaklih prihaja …
Aktualov 12. rojstni dan!

Dalmatinska duša, človek morja in ''gušta'', brez katerega ni prave dalmatinske fešte - Mladen Grdović

Pevka, ki je pustila neizbrisljive sledi po vseh delčkih naše skupne države, kjer je bila kar dvakrat proglašena za najboljšo in najbolj priljubljeno pevko - Meri Cetinić

Najbolj predvajana in poslušana klapa na radiu Aktual, ki bo s pravim dalmatinskim, mediteranskim melosom, prižgala sonce in pričarala poletje - Klapa Kampanel

Prijatelji vseh generacij in brezčasni zabavljači, ki bodo poskrbeli za žur, kot ga še ni bilo - Čuki

Si tudi vi želite znova V ŽIVO slišati največje uspešnice izvajalcev, kot so na primer ''A ja sam negdje rujno vino pio'', ''Skitnica'', ''Samo simpatija'', ''Dalmatinac sam'', ''Nirvana'', ''Z nogo ob tla'', ''Niko se ne smije kao ti'' in še mnoge druge? Potem je Aktualov 12. rojstni dan pravi za vas!

Ne odlašajte in si svojo vstopnico zagotovite ZDAJ!

Vstopnice nevzdržno pohajajo. Na voljo je ŠE MANJ KOT 100 vstopnic za RDEČI & ZELENI RING ter PARTER, vse ostale kategorije pa so ŽE RAZPRODANE! Pohitite in si svojo zagotovite čimprej na Eventimu, bencinskih servisih Petrol ali na  Mynight.si!