TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:24

STA MI LJUBE OCES KAZAT

KLAPA RISPET

9:21

BOLJA OD NAJBOLJE

IVAN ZAK

9:14

CE TE KDAJ SPUSTIM IZ ROK

ISAAC PALMA

9:08

ZORA JE

NEDA UKRADEN

8:58

PLAVI SAFIR

BAJAGA

8:53

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

02. 12. 2019 10:23 | T. R.

Zvezdnik se je z novo pesmijo poklonil svojemu nekdanjemu dekletu

Simpatični fantje iz popularne hrvaške zasedbe Pravila Igre so pred časom predstavili novo pesem z naslovom ''Samo zbog nje,'' ki je rezultat sodelovanja z Ekonomsko fakulteto v Zagrebu. Za glasbo je poskrbel Miro Buljan, za videospot pa Dario Lepoglavec.

PRAVILA IGRE | SAMO ZBOG NJE Foto: Pravila Igre

Pesem govori o neizmerni ljubezni, ki se je spletla med dvema študentoma in naj bi po besedah fantov, imela tudi avtobiografsko noto, saj sta kar dva izmed njih dejansko obiskovala omenjeno fakulteto. ''Česa takšnega pri nas še ni bilo - smo prvi, ki smo za ''svojo'' fakulteto ob njeni stoletnici posneli pesem,'' je povedal Goran Belošević, bobnar priljubljene skupine. 

Kdo izmed njiju je tisti, ki se je s pesmijo poklonil svoji ljubezni iz študentskih let? 

Fantje pravijo, da ima zanje pesem še prav poseben pomen, saj jih spomni na nora študentska leta, ki so jih preživljali v Zagrebu.

Po dveh tednih se je uspešnica na Hrvaškem povzdignila na zavidljivo tretje mesto HrTop40 lestvice!

''V pesmi in v videospotu je veliko avtobiografskih elementov, ki smo jih prevzeli iz časa, ko smo študirali tam,'' so nam zaupali in dodali, da pesem govori o prekrasni ljubezenski zgodbi med fantom in dekletom, ki se med študijem zaljubita.

''Naš Goran je pobudnik pesmi in videospota zanjo, saj je sam doživel nekaj podobnega, tako da v pesmi in videospotu pravzaprav prepoznamo njega in njegovo študentsko ljubezen,'' povedo fantje. 

pravila-igre
PRAVILA IGRE | SAMO ZBOG NJE
Pravila Igre

Kaj pa ostali? 

''V srednji šoli smo se vsi zaljubljali na dnevni bazi,'' navihano priznajo simpatični fantje, ki ne skrivajo, da bi se z veseljem vrnili v srednješolske klopi in znova začutili metuljčke v trebuhu. 

Več utrinkov s snemanja videospota lahko preverite spodaj >>>

Fotogalerija