TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:12

MOJE LIPO

OLIVER DRAGOJEVIC

17:09

ZENO

JASMIN STAVROS

16:57

STRANAC U NOCI

MASSIMO & NINA BADRIC

16:52

LOMI ME

PETAR GRASO

16:48

DUNAV

UCITELJICE

16:41

SOLO IGRACICA

JELENA ROZGA

18. 11. 2019 15:35 | Oglasno sporočilo

Klemen in HOFER navdušila

Pred trgovinami HOFER smo lahko v zadnjih tednih opazili Klemna Bunderlo in predstavnike podjetja HOFER, ki so mimoidočim predstavljali možnost zaposlitve pri podjetju HOFER.

HOFER morda čaka prav na vas! Foto: Oglasno sporočilo

Klemen je pripovedoval o svoji izkušnji, ko se je za en dan prelevil v prodajalca v trgovini HOFER in za en dan v sodelavca v logistiki. Slišati je bilo, da se je v izzivih dobro odrezal, spletni videi pa govorijo svojo zgodbo. Poglejte jih tukaj.

Na Kariernih točkah v Postojni, Ljubljani in Kranju so predstavniki podjetja HOFER izpostavili, da znajo prisluhniti svojim sodelavcem in s tem poskrbeti za čim večje zadovoljstvo na delovnem mestu. Več kot 400 zainteresiranih je prisluhnilo predstavnikom podjetja HOFER, ki so navdušili z informacijo o tem, da HOFER ponuja takojšnjo zaposlitev za nedoločen čas, nadpovprečno plačo v trgovski panogi in prilagodljive zaposlitvene modele. Seveda so obiskovalce zanimale tudi druge podrobnosti, ki jih lahko kadarkoli preverite na kariera.hofer.si.



Kampanja s Klemnom je vzbudila precej pozornosti, največ pa seveda zabavni videi v katerih Klemen poroča o delu v trgovini in logističnem centru HOFER.

Če je tudi vas zamikalo postati del HOFERjeve ekipe, preverite HOFER ugodnosti in prosta delovna mesta na karierni spletni strani kariera.hofer.si.