TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:58

DANCE THE NIGHT AWAY

MAVERICKS

3:54

SUTRA MI SUDE

ALEN NIZETIC

3:50

MALO MI ZA SRICU TRIBA

DORIS DRAGOVIC

3:46

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

3:42

LJUBAV STARA

GAZDE

3:37

BROTHER LOUIE

MODERN TALKING

16. 10. 2019 11:29 | Oglasno sporočilo

Klapa Rišpet predstavlja emotivno balado

Klapa Rišpet v sodelovanju z enim najlepših glasov hrvaške, Duškom Ćurlićem, predstavlja emotivno balado z naslovom „Kada ljubav dvije duše spoji“.

Foto: Klapa Rišpet

“To je pesem o resnični sreči, o tem, da najdeš ljubezen svojega življenja in o vseh tistih lepih čustvih, ki jih deliš z osebo, ki jo ljubiš - to je pravzaprav oda ljubezni in zaljubljenosti”, o pesmi pove Pero Kozomara, član klape in avtor, ki podpisuje tudi glasbo najnovejše pesmi Klape Rišpet.

„Kada ljubav dvije duše spoji“, je nova nežna balada, ki nosi emotivno sporočilo in vedno prisoten dalmatinski prizvok, ki v prvi vrsti deluje romantično in osvaja na prvo. Ivo Amulić, vokalist klape Rišpet je pesem vrhunsko odpel, piko na i pa so s spremljavo dodali ostali člani, glas Duška pa je balado ponesel v neko novo kategorijo in jo naredil edinstveno ter posebno. Besedilo podpisuje Robert Pilepić.

“To je pesem, v kateri se bodo našli vsi zaljubljeni, saj je pesem oda čisti ljubezni in sigurno bo našla pot do mnogih src”, za konec dodajajo člani Klape Rišpet. 

Več utrinkov preverite v spodnji fotogaleriji >>>

Fotogalerija