TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

20:36

V SVET SANJE ZIVET

KVATROPIRCI

20:33

KALELARGA

TOMISLAV IVCIC

20:29

MERAK

MIRO SKORO FT. GRUPA VIGOR

20:26

MAMMA MIA

ABBA

20:22

RUZO MOJA CRVENA

GAZDE

20:19

SVOJU ZVIZDU SLIDIN

KLAPA KUMPANJI

16. 09. 2019 09:51 | K. Š.

Klemen razkril: "Tega res nisem pričakoval!"

Pred našimi radijskimi voditelji je v tem tednu prav posebna naloga. V ring so se podali z dekleti in ... doživeli neverjetno izkušnjo.

Klemen je doživel nekaj novega ... Foto: Martin Metelko

Vas zanima, kako je vse skupaj doživljal naš Klemen Bunderla?

"Vedel sem, da nam je naša Ajda Mlakar nekaj zakuhala, nisem pa bil prepričan, kaj točno nas čaka," je povedal Klemen, ki je sprejel nalogo in se podal v ring skupaj z Emo Kozin. 

"Na začetku so punce delovale zelo mirno in nežno ... No, tako je bilo vse dokler nismo prišli do ringa. Tam so bile preprosto neusmiljene," pravi Klemen in doda, da je bila izkušnja resnično nekaj posebnega. 

"Punce so se med seboj pogovarjale, kako se bodo lotile naših radijskih voditeljev. Tam so padale hude ideje, od tega, kako bodo na nas skočile pa vse do predloga, da nas zbijejo na tla," nekoliko prestrašeno pove Klemen. 

Vendar je bila na koncu izkušnja prav simpatična, Klemen pa je dvoboj z 21-letno Ljubljančanko Emo Kozina vsekakor uspešno prestal. "Ema me je popolnoma presenetila. Na začetku je bila nežna in tiha, v ringu pa hitra, eksplozivna in odločna. Kar težko je bilo!"

Vas zanima, kako mu je šlo?

Potem vsekakor ne smete zamuditi filmčka in naše nagradne igre, v kateri lahko osvojite kar pet vstopnic za CFC Komteks Fight Night, največji borilno glasbeni dogodek, ki bo v ljubljanskih Stožicah 6. oktobra. 

CFC KOMTEKS FIGHT NIGHT – največji borilno glasbeni dogodek

6. oktobra se bo v Stožicahodvilo 14 borb – sedem v mešanih borilnih veščinah (MMA), šest jih bo boksarskih in ena po pravilih K1. Na velikem spektaklu se bodo borili tudi slovenski boksarji, med njimi tudi Ema Kozin »The Princess«, ki se bo potegovala kar za tri nove naslove svetovne prvakinje (za diamantno titulo WBC, za naslova IBA in IBO, obenem pa bo branila že osvojeni pas WBF).

Za glasbeni del spektakla bodo poskrbele legende slovenskega rocka: Siddhartin Tomi Meglič, skupina Seven Days in May, ki so s Kozinovo posneli spot za skladbo Ready to Fight, John F. Doe in številni drugi.

Vstopnice so na voljo TUKAJ.