OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

13:43

DVA SU ZRNA GROZDJA

MAGAZIN

13:38

DANIMA, GODINAMA, SATIMA

DANIJELA

13:35

ZVOCNIK NA PLOCNIK

CUKI

13:32

USNE OD SECERA

PRAVILA IGRE

13:27

PUSTI PUSTI MODU

ZDRAVKO COLIC

13:23

EVERY BREATH YOU TAKE

STING & POLICE

13:18

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

13:15

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

13:12

CAS ZA ZALJUBLJENE

OTO PESTNER

13:08

SVEGA IMA AL BI JOS

JELENA ROZGA

01. 06. 2019 17:00 | Oglasno sporočilo

Aktualova Roštiljada 2019: 10.000x HVALA, bili ste neverjetni!

Včeraj smo se družili na Aktualovi Roštiljadi, kjer se je skupaj z nami zabavalo več kot 10.000 obiskovalcev iz celotne Slovenije, skupaj pa smo poskrbeli za noro fešto, na katero bomo obujali spomine še dolgo, dolgo časa!

Aktualova Roštiljada 2019. Foto: Max Verderber

Pri radiu Aktual za svoje zveste poslušalce večkrat letno pripravimo glasbeno-scenske spektakle, koncerti pa popolnoma navdušujejo obiskovalce, ki se vedno znova radi vračajo na naše dogodke. Tudi tokrat ni bilo nič drugače - večkrat smo že razprodali največjo dvorano v Sloveniji, tokrat pa tudi enega izmed večjih prizorišč na prostem. Navdušeni smo, da ste se nam pridružili v tako velikem številu. 

Ker poletje prav vsi radi pozdravljamo na prostem, v družbi svojih najdražjih in dobre hrane ter pijače, smo tokrat imeli priložnost, da to storimo skupaj z vami in zvenečimi imeni slovenske ter hrvaške glasbe, ki so poskrbeli za noro zabavo do jutranjih ur. 

Poslastica v vseh pogledih 

Aktualova Roštiljada tudi letos obiskovalcev ni pustila niti malo ravnodušnih. Že ob 16.uri so se namreč družno zgrnili na ljubljansko Kardeljevo ploščad in pričeli z odkrivanjem zabavnih aktivnosti na prostem, ki so jih zanje pripravili številni partnerji dogodka. 

Za eno izmed glavnih atrakcij dnevnega dogajanja je zagotovo veljal kotiček, na katerem je smo v sodelovanju z Lidl Slovenija in Žar Legendami častili kar TONO čevapčičev. Vsi ljubitelji dišečih dobrot z žara so tako prišli na svoj račun, saj je velika ponudba izdelkov pošla že v pičlih štirih urah. 

image00003.jpeg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Nič manj navdušenja pa niso poželi noro zabavni kotički, za katere so poskrbeli partnerji dogodka. 

Med tem, ko so nastopili energična Tanja Žagar, ki je občinstvo razgrela s svojimi uspešnicami 'Arriva' in 'Številka 3', fenomenalni Mark Zebra, s katerim so obiskovalci v en glas prepevali njegovi uspešnici 'Marina' in'Fenomenalno', kralj zabave Jasmin Stavros z naborom svojih največjih hitov med katerimi sta bila tudi 'Umoran sam' in 'Dao bih sto Amerika'' ter Natalija Verboten, s katero so prepevali 'Dva policaja', 'Rdeč ferrari' in še mnoge druge, se je dogajalo prav povsod! 

AR19_medije-54.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Noro zabavne družabne aktivnosti in bogate nagrade!

Lidl Slovenija je tako z Žar Legendami - dobesedno, saj sta se jim na Lidl Žar Žur kotičku, kasneje pa tudi na glavnem odru pridružila ena in edina Darko Klemen in Miha Brajnik - obiskovalce navdušil z zabavnimi družabnimi igrami ''Nabrušen nož - nabrušen jezik'' in ''Ujemite vse za žar,'' v kateri so se lahko potegovali za bogate nagrade, pa tudi s posebnim foto kotičkom in Lidlovo plažo, na katerih so se lahko obiskovalci fotografirali, družili in noro zabavali. 

AR19_medije-18.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Nekaj srečnežev pa je imelo priložnost, da se pod budnim očesom Darka in Mihe ter ostalih obiskovalcev, preizkusi v dekoriranju zadnjih porcij čevapčičev iz tone, ki so jo Lidl Slovenija in Žar Legende častili v sodelovanju z nami in tako pokaže svojo inovativnost ter kuharsko znanje. Zmagovalni par je prejel atraktivno nagrado - darilni bon za kar 50kg izdelkov Žar Legende

AR19_medije-65.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Veliko navdušenje pa je požel tudi kotiček, ki so ga za obiskovalce pripravili pri Maestro, kjer so obiskovalci imeli priložnost, da pokažejo in dokažejo, da so PRAVI Maestro! V zabavni družabni igri so se za praktične nagrade lahko pomerili v igri metanja obročev, glavna atrakcija kotička pa je bil polfinale in kasneje tudi finale v igri metanja obročev, pri kateri so se obiskovalci potegovali za vroč Napoleon plinski žar in pakete Maestro začimb!

AR19_medije-28.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

V polfinalu so obroče metali eden na drugega, v finalu pa so jim na pomoč priskočili tudi odlično razpoloženi Aktualovi voditelji in povezovalci dogodka Ajda Mlakar, Bastjan Kepic in Grega Javornik. Navdušenje zmagovalk - Natalije Murko in Jasmine Dreier, ki sta na Roštiljado prišli direktno iz Štajerske, je bilo naravnost nepopisno! 

AR19_medije-32.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Skorajda že standardna atrakcija Roštiljade, ki obiskovalce navdušuje praktično vsako leto, pa je tudi letos bil Staropramen rodeo. Obiskovalci so tako imeli priložnost preizkusiti svoje aktrobatske in kavbojske veščine, med in po tem pa so se lahko osvežili tudi z vrhunsko ohlajeno pijačo.

image00035.jpeg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Vsi 'kavboji' so se lahko potegovali tudi za odlično nagrado - Staropramen se je namreč odločil, da kar dva srečneža in njuni boljši polovici odpelje na potovanje v Prago

AR19_medije-53.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

To pa sploh še ni vse! 

Dogajalo se je tudi na kotičku Vinske kleti Metlika, ki je poskrbela za osvežitev s svojimi vrhunskimi izdelki, obiskovalcem pa je ponudila priložnost, da se pomerijo v nogometu z živimi igralci in osvojijo atraktivne nagrade! Si ne predstavljate kako to izgleda? Preverite v fotogaleriji! 

AR19_medije-44.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Med vsemi zabavnimi aktivnostmi in norimi glasbenimi vložki, za katere sta poskrbela DJ Dady in DJ Bucy, pa so si obiskovalci na prizorišču lahko ogledali tudi bogato ponudbo s stojnic - preizkusili in ogledali so si lahko vozila znamke Kia, izvedeli vse o vrhunskih Napoleon žarih, kvalitetnih mesnih izdelkih Pivka ter Mesar Anton in eko CIF čistilih brez kemikalij, za posebne pozornosti pa so poskrbele prijazne gospodične, ki so delile Mentos žvečilke in Cricket vžigalnike. 

AR19_medije-39.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Prav slednji pa so na dogodku imeli prav posebno vlogo. Že med nastopom simpatičnega osvajalca ženskih src - Luke Basija, so jih dvignili v zrak in tako ustvarili neverjetno atmosfero med tem, ko je z dušo in srcem zapel svojo veliko uspešnico 'Seko moja'

AR19_medije-93.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Presenečenjem kar ni in ni bilo videti konca!

Vročico večera je stopnjevala Aktualova Galama, pri kateri sta naša Dean on the Mike in Anita Gošte poskrbela za kar nekaj presenečenj večera.

AR19_medije-104.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Na odru se jima je sprva pridružil Djomla KS, s katerim je 10.000 obiskovalcev naglas prepevalo himno letošnje Roštiljade, nič drugače pa ni bilo niti v trenutku, ko je na oder stopil skriti gost večera - eden in edini Werner - s katerim so v en glas prepevali 'Ne gane me, ne gane me'.

_DSC6710.JPG
Aktualova Roštiljada 2019.
Sašo Radej

Po nastopu legendarne skupine Pop Design, ki je občinstvo navdušila z uspešnicami 'Norcu podoben' in 'Na nebo', pa je sledila priložnost, da vsi obiskovalci v zrak znova dvignejo Cricket vžigalnike in pričarajo neverjetno vzdušje, saj so skupaj s Šank Rock zapeli njihovo uspešnico 'Metulj'. Ob tem sta Dean in Anita na oder povabila vse naše Aktualovce in skupaj so posneli NAJVEČJI selfie. 

_DSC6668.JPG
Aktualova Roštiljada 2019.
Sašo Radej

Stopnjevanje vročice večera ... 

Zatem je prišel čas, da na oder stopi največji Aktualov prijatelj - legendarni Dražen Zečić, pri njegovih največjih uspešnicah 'Sve je zbog nje' in 'Ima li nade za nas,' pa je evforično občinstvo v en glas vzklikalo 'Zeko', 'Zeko'. V tistem trenutku je Zečić za nekaj trenutkov preprosto obstal in ganjeno opazoval slovensko občinstvo, ki ga je sprejelo odprtih rok. 

AR19_medije-126.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Vročica večera se je le še stopnjevala, saj je Dean on the Mike več kot 10.000 glavo množico in do zadnjega kotička napolnjeno Kardeljevo ploščad dodobra razgrel z uspešnicami iz 90-ih let in preloma tisočletja. Popolnoma vsi so noreli ob uspešnicah 'Ti si moje sonce' skupine Bepop, 'Hajde da ludujemo ove noči' pevke Tajči in glasno vzlikali 'Maria, Maria, I like it loud', ko je iz zvočnikov zadonela uspešnica skupine Scooter. Na vrhuncu navdušenja pa je legendarni Dean napovedal NAJVEČJO vrnitev uspešnic iz 90-ih let in preloma tisočletja - 30. oktobra 2019 bo Stožice namreč tresel največji DeeJayTime BACK IN TIME s posebnimi gosti med katerimi bo tudi zasedba Scooter, ki se po 25-ih letih vrača v Slovenijo. 

AR19_medije-149.jpg
Aktualova Roštiljada 2019.
Max Verderber

Sledil je z ognjem obarvan nastop zasedbe Čupakabre, ki je poskrbel, da so obiskovalci obstali popolnoma odprtih ust, večer poln neverjetnih doživetij in presenečenj pa je zaključila simpatična Ines Erbus, ki je med drugim odpela tudi svojo novo uspešnico 'Ambis ljubavi,' ki se je več kot očitno poslušalcem že dodobra zasidrala v srce - tako kot tudi letošnja Aktualova Roštiljada 2019

Hvala vsem, ki ste bili z nami!

VEČ UTRINKOV PREVERITE V FOTOGALERIJI >>>

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)