TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:20

NASU PISMU PIVAJU

TOMISLAV BRALIC IN KLAPA INTRADE

14:16

MOJ ROMAN

TANJA ZAGAR

14:10

NIKO SE NE SMIJE KAO TI

KLAPA KAMPANEL

14:07

DZULI

DANIEL POPOVIC

13:58

AKO ODEM PRIJATELJI

ZLATKO PEJAKOVIC

13:55

NEKA JE SARALA

JASMIN STAVROS

29. 05. 2019 13:53 | RA

Nemogoče je samo beseda

Humanitarna akcija za mariborski Hospic

Hospic, humanitarna akcija Foto: PR

30. maja se bo v Mariboru začela tridnevna humanitarna akcija, katere cilj je zbrati čim več sredstev za delovanje Slovenskega društva hospic in postaviti temelje za mariborsko hišo hospica.

Morda ta hiša že obstaja, samo podariti ali oddati za skromno ceno jo je treba? Nemogoče je samo beseda, pravijo organizatorji akcije, ki bodo s pomočjo sponzorjev, donatorjev, prostovoljnih prispevkov in deležem prodanih startnin pomagali tistim, ki nas potrebujejo. Zato skupaj podprimo Maribor, da postane prvo sočutno mesto na svetu, in se začnimo zavedati, da si danes ustvarjamo pogoje za naš proces umiranja.

Idejni oče humanitarnega podviga je Robert Kereži, ki se zadnja tri leta ukvarja z ultra trail teki in vas skupaj s Športnim društvom Non plus ultra in s še petimi soorganizatorji vabi na tridnevno druženje z bogatim programom.

Zapeljite se v Maribor - sočutno mesto: na dobrodelni pohod in trail na Piramido, dobrodelne koncerte, lutkovno predstavo, Hopickafe, postavitev hospic klopce, otroški športni poligon, telovadbo za starejše, Knedlove tortilje, Danilov Piramida pisker ter veselo medgeneracijsko druženje v Mestnem parku Maribor.

Celoten program si lahko ogledate TUKAJ!

Vse dodatne informacije in obrazce za prijavo pa najdete na spletni povezavi www.ultrarobert.si