TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:22

LED IN SOL

HELENA BLAGNE

12:17

AJMO PRIJATELJI

NOCNI SKOK

12:11

MOJA LJUBAV STARA

KLAPA GODIMENTI

12:03

ZIVOTE MOJ

DAVOR BORNO

11:56

POLJUBI ME ZA SJECANJE

DAVOR RADOLFI

11:51

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

23. 04. 2019 08:30 | RA

POSTAVI SI JO SAM!

Sodobni ograjni sistemi za domače mojstre

Postavi si jo sam! Foto: mojaograja.si

Pomlad je čas, ko se narava ponovno prebuja, pa tudi čas, ko nas po zimskem počitku čakajo spomladanska opravila v okolici našega doma. Nekaterih se bolj, nekaterih manj veselimo, vsekakor pa si vsi želimo urediti okolico hiše tako, da se bomo čim bolj prijetno počutili.

In da bomo lahko v miru in zasebnosti uživali v svojem »koščku raja«, je vsekakor pomembno, da ga tudi ustrezno ogradimo in s tem poskrbimo tudi za varnost naše družine in premoženja.

Ograja pa je tudi eden najbolj opaznih elementov v okolici naše hiše, zato si vsi želimo, da bi bila na pogled tudi prijetna.

Zato je pomembno, da izberemo ograjni sistem, s katerim bomo zadovoljni vrsto let, brez dodatnih stroškov vzdrževanja ali potrebe po zamenjavi delov ograje. 

ograja2.JPG
Postavi si jo sam!
mojaograja.si

Sodobni aluminjasti ograjni sistemi so eden izmed najprimernejših ograjnih sistemov za prihodnost vašega doma.

Postavitev nove ali zamenjava stare ograje pa lahko predstavlja tudi večji finančni vložek. Zato so pri Impol Servisu za vas razvili sodobni ograjni sistem, s katerim vam omogočajo, da si ograjo enostavno in hitro postavite kar sami, brez naprednega gradbeniškega znanja.

Ključne prednosti tega sistema so visoka mera prilagodljivosti, vrhunski izgled, visoka kakovost materialov, široke možnosti dodelav in seveda nižja cena.

Izbirate lahko med številnimi variantami ograjnih profilov, ki vam jih razrežejo na želene dimenzije, skupaj s stebri pa ograjo enostavno postavite kar sami.

Postavitev ograje je enostavna, vrhunski aluminij pa zagotovilo, da bo ograja dalj časa kot nova in to brez dodatnih stroškov vzdrževanja.

Ogradite si svoj dom po lastnih željah in okusu, in kar je najbolj pomembno: izognite se čakanju na mojstre.

Več o ponudbi na www.mojaograja.si

ograja1.JPG
Postavi si jo sam!
mojaograja.si

ograje-copy.jpg
Postavi si jo sam
mojaograja.si