TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:16

POKIDAT CU LANCE SVE

DRAZEN ZECIC

22:12

NONO, MOJ DOBRI NONO

TEREZA KESOVIJA

22:09

NEKAJ NAJINIH STVARI

MIRAN RUDAN

22:06

D

OTTAWAN

22:01

MORSKI VUK

OLIVER DRAGOJEVIC & TONI CETINSKI

21:57

SEKO MOJA

LUKA BASI

28. 05. 2018 12:47 | RA

AKTUALOV DAN SREČE

Misija osrečevanja je ponovno uspela!

Foto: Radio Aktual

Prejšnji petek je potekal že tradicionalni Aktualov dan sreče, ko Aktualovi voditelji srečo in veselje delijo naokrog. Po lanskem velikem uspehu, ko so osrečili rekordno število ljudi kar v treh slovenskih mestih, je uspela tudi letošnja misija!

Vesela druščina, ki so jo sestavljali Klemen Bunderla, Anita Gošte, Aktualko, mični Aktualovi hostesi in Domen Kumer, so ponovno osrečevali vse, ki bi jim košček sreče v tem trenutku prišel zelo prav, pa tudi najmlajše ... In tudi letos jim je uspelo narisati nešteto veselih nasmehov na obraze in podeliti ogromno toplih objemov!

Najprej so poskrbeli za srečo in veselje najmlajših v vrtcu Pedenjped v Vevčah ter jih razveselili z bomboni, baloni in sladoledom. Bilo je zelo veselo, navihano in razigrano! Seveda pa so bile obiska vesele tudi vzgojiteljice!

Radio Aktual, Dan sreče, Aktualov dan sreče

Nato so se podali na Reahbilitacijski inštitut Soča, kjer so srečo uspešno razdelili med tiste, ki jo najbolj potrebujejo in so jih bili še posebej veseli – med vse otroke in terapevte. Tudi tukaj so otrokom polepšali dan z bomboni, sladoledom in baloni! Otroci so tudi povedali, da jim bo obisk Aktualovcev in Domna Kumra še dolgo ostal v lepem spominu.

Misijo osrečevanja so nato sklenili v ljubljanskem BTC-ju, kjer so osrečili še kup mimoidočih. Ti so se lahko osvežili s sladoledom in fotografirali z veselo Aktualovo ekipo ter simpatičnim Domnom Kumrom, sliko pa opremili še z lepo mislijo.

Radio Aktual, Dan sreče, Aktualov dan sreče

Aktualovci so po konačenem dogodku povedali, da se že močno veselijo Aktualovega dneva sreče  prihodnje leto, saj ga vedno spremljajo številni lepi občutki in ogromno sreče, ker kot pravijo »se sreča množi, ko se z drugimi deli

Z Aktualovci pa je srečo delila tudi zdravstvena zavarovalnica Vzajemna, ki je poskrbela za sladka presenečenja. Sreče pa ni brez zdravja – tega se zavedajo tudi pri Vzajemni, kjer niste več le zavarovani, ampak vaše zdravje tudi varujejo.

Več na www.vzajemna.si

Kako so Aktualovci letos delili srečo, pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku:

Videogalerija

Fotogalerija