TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:24

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

23:20

LJUBI NE LJUBI

NIKA ZORJAN

23:16

LJUBAV MOG ZIVOTA

VINKO COCE & ALEN NIZETIC

23:11

NIJE VRIJEDNO SINE MOJ (RMX 2018)

KLAPA MORE

23:01

SVE STO SRCE POZELI

DANIJELA MARTINOVIC

22:58

KOSULJA PLAVA

NOVI FOSILI

22:53

ZASTAVE

PARNI VALJAK

22:49

DJIRI - DJIRI

DJAVOLI

22:46

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

22:42

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

31. 07. 2017 10:11 | Oglasno sporočilo

Sanjska energija v Qlandii Kamnik!

Zadnji QL žur v juliju je s svojimi srčnimi melodijami razvnel šarmer Isaac Palma iz oddaje Slovenija ima talent. V družbi Mance Špik sta zapela njun vrhunski duet, s katerim sta požela pravi uspeh.

Ob romantičnih ritmih so se obiskovalci lahko okrepčali s hladnimi napitki in si oddahnili na aktualovih poletnih ležalnikih. Prvih 200, ki je opravilo nakup nad 7 evrov, je lahko okušalo nore okuse qlinarike, saj je za gurmansko poslastico poskrbel MihaChef iz oddaje MasterChef Slovenija v družbi QL ambasadorja kulinarike Elvisa Kudića. Tokrat je bila QL poslastica QL račka – račji prsni file z zelišči postrežen s hruškovim chutneyem, vijolično čebulico v jabolčnem kisu ter popečenim koromačem s pomarančnim sokom.

IMG_8554.JPG
MihaChef v družbi QL ambasadorja kulinarike Elvisa Kudića.

Obisk je pokal po šivih

Z izpolnjenim QL kuponom so ljudje sodelovali v nagradni igri, v kateri so zadeli številne QL nagrade – blokce, vrečke za večkratno uporabo, košare za v trgovino, brezplačna striženja in številne druge praktične nagrade. V Aktualovemu kotičku so pripravili različne revije in veliko križank. Poln energije je bil tudi Iggy, ki je dogodek povezoval skupaj z Aktualovko Tanjo Seme. Za še večji žur pa so poskrbeli maskota Aktualko in mični mornarki!

IMG_8477.JPG
Prireditev sta povezovala Iggy in Tanja Seme.

Za konec so se lahko oboževalci Mance Špik in Isaaca Palme skupaj z glasbenikoma še fotografirali! Oboževalke pa so se razveselile tudi simpatičnega Elvisa Kudića, ki je poleg Isaaca ogrel marsikatero žensko srce! Nedelja je minila v znamenju veselja in zabave, saj je Manca Špik podelila preko 60 podpisanih zgoščenk, Isaac Palma pa podpisane plakate.

IMG_8946.JPG
Manca Špik je podpisala več kot 60 zgoščenk!

Zaključil se je še en QL dogodek, tokrat obarvan qlinarično, žurersko in romantično šarmersko!

IMG_8872.JPG
Isaac Palma in Tanja Seme na Aktualovih ležalnikih.

Videogalerija

Fotogalerija