TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:36

DUSA OD PAPIRA

JOLE

0:33

PAR JE BOZJI DAR

GORAN KARAN

0:29

KAR BO, PA BO

HELENA BLAGNE

0:26

SAMO NJOJ CU PIVAT

KLAPA RISPET

0:23

VISKI

LIDIJA BACIC

0:19

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

22. 06. 2017 09:37 | E.A.

Aplikacija, ki vsak dan postreže z aktualnimi meniji malic in kosil

Aplikacija Malcajt na enem mestu ponuja širok nabor aktualnih informacij in jedilnikov gostiln, restavracij, picerij in drugih ponudnikov iz vašega kraja in okolice. Ponudnike lahko najdete z izbiro regije, s pomočjo iskalnika ali z izbiro najbližjega glede na vašo lokacijo. Ob kliku na izbranega ponudnika se izpiše podrobnejši opis, fotografije, delovni čas, stalna in aktualna ponudba ter vsi kontaktni podatki. Z enim klikom lahko izbrano gostilno pokličete ali jo poiščete na zemljevidu.

Kako deluje Malcajt? 

Odličen odziv pri uporabnikih in gostincih

Aplikacija je že v prvih nekaj mesecih doživela velik odziv med uporabniki po vsej Sloveniji, nad možnostjo odlične promocije in enostavnega objavljanja dnevnih menijev pa so navdušeni tudi gostinci, ki se jih je doslej pridružilo že več kot 2000. Vsak ponudnik ima svoj dostop, preko katerega lahko v nekaj minutah vnese aktualen meni ter na eleganten način obvesti in povabi svoje goste.

Vpišite svojo gostilno, restavracijo

V aplikaciji želijo dodati gostinske lokale po vseh regijah Slovenije, zato vabimo tudi vse ponudnike, da vpišejo svojo gostilno, restavracijo, picerijo ali okrepčevalnico v seznam ponudnikov Malcajt in si tako zagotovijo odlično vsakodnevno promocijo.

malcajt-web-2.jpg

Spletna verzija Malcajta

Malcajt ima tudi svojo spletno verzijo, na naslovu malcajt.com si lahko hitro in enostavno pogledate, kaj in kje boste danes jedli.

Kliknite za ogled Malcajt.com

O EKIPI

1A INTERNET d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij, ki se ukvarja z internetnimi in ostalimi računalniškimi storitvami v Sloveniji in na tujem. Na tržišču smo prisotni od leta 1998, v zadnjem času pa smo se poleg izdelave spletnih strani usmerili tudi v profesionalno izdelavo aplikacij za Android in iOS.

KONTAKT

1A INTERNET d.o.o.

Telefon: 0590 64 200 / 0590 64 201 / 051 369 365

splet: https://www.malcajt.com ,  e-mail: info@malcajt.com