OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

5:26

MALA MARE

DAVOR BORNO

5:23

VESEL

VICTORY

5:18

TI SI MI SVE NA SVIJETU

DORIS DRAGOVIC

5:14

SVI PJEVAJU, JA NE CUJEM

MISO KOVAC

5:10

TI ZNAS

FARAONI

5:06

AKO GRIJEH JE

MARKO SKUGOR

5:02

MORNAR BEZ SRICE

GRUPA BEST

4:54

DRSKA ZENO PLAVA

ZELJKO JOKSIMOVIC

4:50

MALA

ZDRAVKO COLIC

4:46

ZATE DOVOLJ

NIKA ZORJAN

07. 05. 2021 13:08 | N.S.

Moje naj družabne igre za najboljši piknik na Aktualu!

Moje naj družabne igre za najboljši piknik na Aktualu! Foto: RA

Najboljši pikniki se vedno odvijajo v najboljši družbi, z dobro hrano in z veliko dobre volje. Na Radiu Aktual pa bomo z vašo pomočjo iskali naj družabne igre za najboljši piknik.

Vse od sobote, 8.5. do petka, 14.5. nas pokličite na tajnico na številko 041 30 40 50 in nam zaupajte recept, kako bi moral izgledati najboljši piknik: kaj, kdo in katere igre na pikniku nikakor ne smejo manjkati.

Vsak dan od ponedeljka, 10.5. do četrtka, 13.5. bomo izžrebali nagrajenca, ki prejme bon za 100 € za Ave grill izdelke, ki mu ga na dom prinese en od Aktualovih voditeljev. V petek, 14.5. pa za najbolj popoln in izviren piknik recept podelimo tudi glavno nagrado – Ave grill paket za večjo družbo v vrednosti 200 €, ki jo prav tako na dom prinesejo Aktualovi voditelji.

Pristen okus AVE Grill izdelkov: hvalnica pomladi

Pomlad se prebuja, sončni žarki odganjajo sivino in mraz. Dnevi so vse daljši in zato kot ustvarjeni za druženje, prijeten klepet, sproščanje in okušanje dobre hrane. Pomlad je čas za udarno uverturo v večmesečno piknik sezono. Da bo slednja pustila svojevrsten pečat, so tu AVE Grill izdelki v sveži, še sodobnejši preobleki in okrepljeni s čisto novimi družinskimi člani.
»V Panviti namreč nenehno skrbimo za razvoj, napredek in vpeljavo novosti. Ena izmed njih je tokrat temno rdeča embalaža mesa za žar, ki še dodatno izpostavlja kakovost, pristen okus in slovensko poreklo. Prav tako pa smo ponosni, da so se AVE Grill izdelkom pridružile tudi grill palčke in nova sestavljena pakiranja treh vrst mesa – tris in mix: Grill krožnik mix in leskovački voz,« so pojasnili v Panviti. AVE Grill je edinstvena kombinacija začimb in mesa, ki popestri vsako druženje in je primerna za vse priložnosti – za občutek domačnosti in svežine. Za občutek pomladi.


Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)