OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

5:26

MALA MARE

DAVOR BORNO

5:23

VESEL

VICTORY

5:18

TI SI MI SVE NA SVIJETU

DORIS DRAGOVIC

5:14

SVI PJEVAJU, JA NE CUJEM

MISO KOVAC

5:10

TI ZNAS

FARAONI

5:06

AKO GRIJEH JE

MARKO SKUGOR

5:02

MORNAR BEZ SRICE

GRUPA BEST

4:54

DRSKA ZENO PLAVA

ZELJKO JOKSIMOVIC

4:50

MALA

ZDRAVKO COLIC

4:46

ZATE DOVOLJ

NIKA ZORJAN

07. 05. 2021 11:03 | Promocijsko gradivo

Išče se veliki Aktualov paket!

Vsak dan od ponedeljka do petka bomo nagradili nekoga, ki bo pravilno uganil predmet, ki so ga v paket na paketomatu Pošte Slovenije skrili naši voditelji.

Le kaj so Aktualovci skrili v paket? Foto: Oglasno sporočilo

Išče se skrivnostna vsebina Aktualovega paketa

Na Aktualu iščemo vsebino skrivnostnega paketa! Naši jutranji voditelji Klemen, Žana, Mojca in Jure so v Aktualov paket vsak dan skrili en predmet, vi pa morate ugotoviti, kateri predmet dneva iščemo. 

Na nagradno igro se lahko prijavite tako, da na številko 4567 pošljete sms s ključnimi besedami AKTUAL + IME PREDMETA. 

Vsak dan od ponedeljka, 10.5. do petka, 14.5. bomo med vsemi pravilnimi odgovori izžrebali nekoga, ki bo prejel darilni paket izdelkov Pošte Slovenije, v petek pa bomo dobili še velikega srečneža, ki bo dobil Aktualov paket z vsemi petimi skritimi predmeti. 

Paketi bodo vse nagrajence pričakali na paketomatih Pošte Slovenije. 

Izberite dostavo v PS Paketomat

Za hiter, varen in diskreten prevzem vaših spletnih nakupov izberite dostavo v PS Paketomat. Prednost paketomata je, da niste obvezani, da paket prevzamete do določene ure, saj je storitev na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu. Svojemu paketu lahko sledite na vsakem koraku s pomočjo SMS-ov in e-obvestil, ki jih boste prejeli. Potrebujete le svoj telefon, kamor so poslani vsi podatki za prevzem paketa. Vaš paket vas bo na izbranem paketomatu čakal 72 ur. V kolikor ne boste v tem času uspeli prevzeti paketa, pa vas bo ta čakal na najbližji pošti še pet dni.

Kako deluje paketomat?

Preprosto! Ob spletnem nakupu za mesto dostave paketa izberite paketomat v vaši bližini. V primeru, da spletni trgovec ne omogoča dostave v paketomat, pa si to zagotovite sami, tako da izberete Pošto Slovenije za dostavo vašega paketa, za vaš naslov izpišite lokacijo izbranega paketomata, dodajte vašo mobilno številko in prevzemite paket.

Vas zanima več? Preverite tukaj.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)