TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:33

LOM

IVANA KOVAC

0:30

DA ME POJUBIS

GORAN KARAN

0:26

STO SAM DANA PIO

ZELJKO BEBEK

0:22

TRIDESET LET

OTO PESTNER

0:18

SUTRA MI SUDE

ALEN NIZETIC

0:14

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

19. 03. 2021 10:13 | N.S.

Gradim z M Tehniko. Na Aktualu.

Najboljši oglas za M Tehniko vam lahko prinese darilni bon v vrednosti 300 evrov za gradbeni oddelek. Prijavite se, posnemite oglas in osvojite bogato nagrado!

Gradim z M Tehniko! Foto: RA

Iščemo naj radijski oglas za gradnjo v M Tehniki

Nagradna igra traja vse od 20. marca do 2. aprila 2021, vaša kreativnost pa vam lahko prinese darilne kartice za nakupe na gradbenem oddelku.

Sestavite oglas in zmagajte!

Kaj morate narediti? Sestavite oglas, ki bo dolg do 15 sekund (oz. do 220 znakov s presledki), za lažje upoštevanje navodil, pa se prej lahko še štopate. Naj oglas resnično ne bo predolg.

Radijski oglas mora vsebovati dve stvari:

-besedno zvezo Gradim z M Tehniko

-besedo gradnja

Radijski oglas posnemite na našo studijsko tajnico na številko 041 30 40 50.

Podeljujemo nore nagrade!

Vsak dan od ponedeljka do četrtka v obeh tednih izberemo dnevnega nagrajenca, ki prejme darilno kartico v vrednosti 40€ za gradbeni oddelek, v petek (obadva petka) pa podelimo darilne kartice v vrednosti 300€ (za gradbeni oddelek) za najboljši oglas tedna, ki ga tudi posnamemo na Aktualu. Posneti oglas pa se bo predvajal tudi v oglasnih blokih!

Kdor vse za gradnjo kupuje, ga M Tehnika nagrajuje!

Obiščite zivimgradimuzivam.si in morda ravno vi prejmete darilno kartico v vrednosti 1000 EUR! V nagradni igri sodelujete s poslanim računom/ ponudbo za nakup gradbenega materiala oziroma izdelkov iz gradbenega oddelka izdelkov za obnovo doma. M Tehnika bo enemu izžrebancu podarila darilno kartico za 1000 EUR.

Nagradna igra poteka od 18. marca do vključno 31. maja 2021 na spletni strani zivimgradimuzivam.si ali z izpolnitvijo kupona v specializiranem M Tehnika letaku Gradnje.

Gradim z M Tehniko!
RA

ZAKAJ IZBRATI M TEHNIKO?

Še preden se položi prvi tlakovec ali pa popleska prva stena, lahko veliko časa namenimo samemu iskanju mojstrov. Lastnikom nepremičnin je pogosto tudi težko predvideti vsa potrebna dela pri gradnji ali prenovi in zato ne vedo, katere vse mojstre potrebujejo. M Tehnika svojim kupcem poenostavlja gradnjo ali obnovo - že s samo enim obiskom v poslovalnicah širom Slovenije lahko izberemo vse mojstre, nujne za gradnjo ali prenovo.

Razmišljate o novi fasadi? Zagotovite si kakovostno izolacijo, kar najhitreje Fasada je dolgoročna naložba, pri kateri je še posebno pomembno, da pravilno uskladimo hitrost, ugodnost in kakovost. S kakovostno izvedbo namreč dolgoročno preprečujemo toplotne izgube in zagotavljamo prihranke. Z M Tehnika strokovnjaki lahko izberemo ustrezne materiale in sisteme, ki dolgoročno zagotavljajo toplotno in tudi zvočno izolacijo. Dodatna ugodnost: ob nakupu materiala in koriščenju storitve se na material obračuna le 9,5% DDV. Več o storitvi fasaderstva kot tudi pleskanja si lahko preberite na mtehnika.si.

Splošni pogoji