TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:44

NASU PISMU PIVAJU

TOMISLAV BRALIC IN KLAPA INTRADE

17:35

TU JE MOJ DOM

MLADEN GRDOVIC & BEPO MATESIC

17:33

MOJA LIPA DALMATINKA

DARUS DESPOT

17:28

VILJAMOVKA

NEDA UKRADEN

17:23

TAJNE NASE

IVAN ZAK

17:20

OBLJUBI

ISAAC PALMA

23. 12. 2020 20:19 | Š. K.

Pozitivne misli prinašajo veselje in - nagrado!

Na Aktualu zbiramo lepe in pozitivne misli in stvari, ki so se vam zgodile v letošnjem letu. Z malo sreče pa vam lahko prinesejo tudi lepo nagrado!

Iščemo pozitivne misli Foto: Arhiv

24-urna Aktualova Galama XXL nagrajuje pozitivne misli z Zakladi Slovenije

Na Silvestrovo bomo na Aktualu iskali najbolj pozitivne misli letošnjega leta! Zakaj? Ker je prav, da se od starega leta poslovimo v slogu in v novo leto vstopimo polni optimizma, upanja in lepih želja!

Se vam je v tem letu zgodilo kaj posebnega? Bi kljub temu, da je bilo letošnje leto drugačno, pretekle dni označili za srečne? Potem to srečo delite z nami!

Svojo pozitivno misel ali lepo stvar, ki se vam je zgodila v letošnjem letu, nam zaupajte na številko 041 30 40 50. Povejte, kaj vam je pozitivnega prineslo preteklo leto.

31. decembra pa bosta  v  24-urni Aktualovi Galami XXL Dean on The Mike in Anita Gošte izbrala 10 najlepših pozitivnih misli, ki jih bosta tudi predvajala v radijskem etru v posebnem programu za silvestrovo. 

Vseh deset lepih želja se bo uvrstilo v žreb, na koncu pa bomo na novega leta dan izmed vseh dobili enega zmagovalca, ki bo prejel Babičino darilno košaro Zakladov Slovenije. 

Želite svojim bližnjim podariti najlepše slovensko darilo?

Zakladi Slovenije na enem mestu skrivajo unikatna in pristna slovenska darila iz bogato založenih polic Zakladov. Zakladi Slovenije na zakladi.si

Splošni pogoji