TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:57

DOK JE TEBE

PARNI VALJAK

23:53

BIZI SA MNOM MALA MOJA

GIULIANO

23:50

PRIJATELJI

MARIO SEPP

23:46

DAL SE SJETIS NEKAD MENE

DZO MARACIC MAKI

23:41

PAR JE BOZJI DAR

GORAN KARAN

23:37

SEKUNDE

SEVERINA

14. 12. 2020 11:00 | M.H.

Izberi svoje najlepše božično darilo

Nagradna igra Foto: RA

Na Aktualu bomo skupaj spletno trgovino Najnakupi.si poskrbeli, da boste letos prejeli najlepše božično darilo!

Vsak dan ponedeljka, 14.12., do petka, 18.12., boste lahko sodelovali v nagradni igri na Facebook strani Radia Aktual! Pod objavo boste morali zapisati, katero je vaše najlepše božično darilo v spletni trgovini Najnakupi.si (naziv in ceno) - v skupni vrednosti do 30 EUR!

Vsak dan po 18. uri bodo pri Najnakupi.si izbrali najlepše božično darilo, ki ga sodelujoči tudi prejme!

Spletna trgovina NAJNAKUPI.SI– zaupanja vredna trgovina

V spletni trgovini najnakupi.si vam ponujajo široko izbiro daril za vse generacije in kakovostne izdelke za vsakodnevno rabo, ki jih v klasičnih trgovinah morda ne najdete ali pa si preprosto želite bolj udobnega spletnega nakupovanja.

V dolgoletnih izkušnjah so spoznali želje mnogih Slovencev, zato so ustanovili spletno trgovino, kjer vam ponujajo inovativne, preizkušene in kakovostne izdelke po ugodnih cenah.

Nakupujete lahko v udobju svojega doma, vaš nakup je povsem varen, postopek naročila pa dovolj preprost tudi za tiste, ki spletnega nakupovanja niste najbolj vešči.

Na voljo pa je tudi brezplačna telefonska številka 080 6116, kjer vam bodo svetovalci z veseljem pomagali z nasveti ali sprejeli vaše naročilo kar prek telefonske linije.

Splošni pogoji