TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:58

CONTROL FREAK

DOMENICA

17:55

MALO POMALO

KARMA

17:48

DAN LJUBEZNI

PEPEL IN KRI

17:44

NASU PISMU PIVAJU

TOMISLAV BRALIC IN KLAPA INTRADE

17:40

JEL TI REKA KO

PETAR GRASO

17:35

TU JE MOJ DOM

MLADEN GRDOVIC & BEPO MATESIC

17:33

MOJA LIPA DALMATINKA

DARUS DESPOT

17:28

VILJAMOVKA

NEDA UKRADEN

17:23

TAJNE NASE

IVAN ZAK

17:20

OBLJUBI

ISAAC PALMA

06. 11. 2020 14:48 | M.H.

Na Aktualu diši po klobasah Anton

Nagradna igra Foto: RA

V Martinovem tednu bo na Aktualu in pri vas doma dišalo po pravi kmečki pojedini!

Saj se boste od ponedeljka, 9.11. pa do petka, 13.11. lahko vsak dan potegovali za odlični Antonov paket, ki vsebuje Kajžarske, Kamniške in Kranjske klobase.

Kako do nagrade?

Spremljajte dopoldanski program in nas pokličite na 041 30 40 50 ter nam v 5-ih sekundah opišite svoje užitke ob Antonovih klobasah. Izmed vseh, ki boste poklicali, bomo vsak dan po 13:30 uri izžrebali srečneža, ki prejme paket slastnih Antonovih klobas.

Anton iz Kamnika. Vemo. Dobro jemo.

Izberite slovensko kakovost tradicionalnih okusov lokalne kuhinje z izdelki Anton. S celovitim obvladovanjem od rojstva, vzreje, zakola in razseka, Meso Kamnik potrošnikom zagotavlja varno izbiro kakovostnega svežega slovenskega svinjskega in govejega mesa ter mesnih izdelkov Anton. So nosilec mednarodno priznanega certifikata IFS (International Food Standard), ki združuje zahteve sistema HACCP s pravili dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil in tako dokazuje kvaliteto in varnost izdelkov Anton. Izbor najboljših kosov za prodajo svežega mesa ter priprava mesnih izdelkov iz izbranih surovin po uveljavljenih recepturah potrošniku nudi najvišjo vrednost kupljenega izdelka.

Klobase Anton

Meso Kamnik + logo (002).png
Klobase Anton
Meso Kamnik

Iz kakovostnih surovin so v podjetju Meso Kamnik po tradicionalnih receptih pripravili tudi široko paleto različnih vrst klobas.

Kamniške, Kajžarske in Kranjske klobase Anton bodo v vaš dom prinesle barvitost in polnost okusa, prepričljivo svežino in zapeljiv vonj ter popestrile vašo prehrano.

Kajžarska klobasa je eden od paradnih izdelkov mesarja Antona iz Kamnika, saj se predstavlja tudi v okviru vseslovenskega projekta promocije slovenske kulinarične tradicije Okusi Slovenije oz. lokalno pod Okusi Kamnika. Leta 2019 je bila nagrajena tudi z zlato AGRA medaljo.

Za pripravo kranjske klobase se uporablja samo najboljša svinjina in slanina z dodatkom soli, stolčenega oz. mletega popra in česna. Kranjska klobasa se nato vroče prekadi z bukovim lesom in pasterizira. Tako nastane poltrajna, nekoliko dimljena kranjska klobasa, ki jo je pred uživanjem treba skuhati. Po izročilu tradicije se kranjska klobasa uživa topla s kislim (praženim) zeljem ali kislo repo ter hladna, z žemljo ali kajzerico, gorčico, nastrganim hrenom in vrčkom piva. Kranjsko klobaso lahko proizvajajo samo certificirani proizvajalci – eden izmed njih je tudi Meso Kamnik, odličnost kranjske klobase blagovne znamke mesar Anton iz Kamnika pa je bila tudi že večkrat nagrajena.

Ko enkrat klobase Anton vstopijo v vaš dom, imajo zagotovljeno mesto na vaši mizi in prostor v vašem hladilniku.

Več na www.anton.si

Splošni pogoji