TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:28

BIRAJ TI

ZDRAVKO COLIC

8:23

NAJLEPSA SI

VICTORY

8:20

DA SUTRA UMREM

VESNA PISAROVIC

8:15

VINO ME JE OPILO

DAVOR RADOLFI & RITMO LOCO

8:10

DIZEM SIDRO

OLIVER BEREKIN

8:00

NA FRISNO

BQL

09. 10. 2020 16:00 | M.H.

NAPOVEJ PRVI SNEG!

Preteklo zimo je prvi sneg pred vhodom radia Aktual zapadel 12. decembra. Kaj pa to zimo? Si upate spodaj napovedati prvi sneg?

Nagradna igra Foto: RA

Radio Aktual, Elan in Volkswagen vam tudi letošnjo sezono ponujamo edinstveno priložnost, da osvojite vrhunsko nagrado. Ponovno že tradicionalno skupaj ugibamo, kdaj bo letošnjo zimo prvič zapadel sneg pred vhodom radia Aktual! 

V spodnjem obrazcu oddajte napoved, kdaj bo po vašem mnenju zapadel prvi sneg PRED VHODNA VRATA RADIA AKTUAL! Napovedi sprejemamo do 30.10.2020! Vsak lahko odda ENO napoved. Če boste oddali več napovedi, se upošteva le tista, ki je bila prva oddana.

Sneg mora pobeliti vhod pred Radiem Aktual (Papirniški trg 17, Ljubljana - Polje). Količina snega mora biti takšna, da prekrije tla. V kolikor padajo posamezne snežinke, ki se na tleh ne poznajo, se to ne upošteva kot prvi sneg v nagradni igri na Radiu Aktual. Če sneg pade ponoči, se mora obdržati vsaj do 6. ure zjutraj. V kolikor sneg prej skopni, se ne upošteva kot prvi sneg v nagradni igri na Radiu Aktual.

Izmed vseh, ki boste datum pravilno napovedali, bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki mu Elan in Volkswagen poklanjata: 

- smuči za CELOTNO DRUŽINO (štiri pare Ealnovih smuči: Amphibio 12 C, Wildcat 76, Jett QS in Starr QS)

- smučarske čevlje Roxa (2 x odrasle) in smučarske čevlje Elan (2 x otroške)

- tedenski najem novega Volkswagen Tiguana

Pravilno napovejte prvi sneg in nagrade so lahko vaše!

Elan_Slides-2.jpg
Vrhunska nagrada
RA

ELAN z nami že 75 let

Elan je svetovno znan proizvajalec in dobavitelj izdelkov za smučanje, plovil in športne opreme. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo in veličastno zgodovino. Danes ima skoraj 700 zaposlenih.

Elan je ena najbolj inovativnih globalnih blagovnih znamk s področja športnih izdelkov in sodi med najbolj prepoznavne in najbolj globalne izmed vseh slovenskih blagovnih znamk. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Pri Elanu so pred 26 leti izumili karving smuči, največjo inovacijo smučarske industrije zadnjih desetletij, pred desetimi leti so ustvarili tehnologijo amphibio, prvo funkcionalno levo in desno tehnologijo na smučišču, edini na svetu pa so izdelali popolnoma zložljive smuči.

V tekmovalnem pogledu pa so bila za znamko Elan zlata doba osemdeseta leta. V tistem času so na Elankah zmagovali Ingemar Stenmark, Bojan Križaj, Mateja Svet in drugi asi. V zimi 1987 so za njihove popolne zavoje skrbele smuči RC Comprex. Ob 75-letnici znamke Elan so legendarne zmagovalne smuči RC Comprex zaživele v sodobni izdaji. 

Splošni pogoji