TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:56

DVI SESTRE

MLADEN GRDOVIC & MATE BULIC

15:50

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

15:46

NIJE HTJELA

KEMAL MONTENO & OLIVER DRAGOJEVIC

15:42

SNACU SE JA

DORIS DRAGOVIC

15:38

DOK SVIRA RADIO

BORIS NOVKOVIC

15:32

UZBUNA

SEVERINA

15:28

DA JE SRECE BILO

JASMIN STAVROS

15:25

NORA NOC

TANJA ZAGAR

15:21

KAKO SAM TE LUDO VOLIO

VLADIMIR KOCIS ZEC

15:17

DIZEM SIDRO

OLIVER BEREKIN

18. 09. 2020 10:17 | M.H.

DARILNI BONI V VIŠINI 40€ ZA VSE LASTNIKE HIŠNIH LJUBLJENČKOV

Nagradna igra Foto: RA

Vsi ljubitelji hišnih ljubljenčkov vedo, kakšne neprecenljive in zabavne trenutke jim prinašajo mali štirinožni prijatelji. Še bolj pa so lastniki veseli, če so njihovi hišni ljubljenčki razigrani, predvsem pa zdravi. In k njihovemu zdravju zagotovo veliko prispevajo tako kakovostna hrana kot kakovostni izdelki za oskrbo.

Da bodo vaši hišni ljubljenčki še bolj razigrani, pa bomo na Aktualu poskrbeli skupaj s spletno trgovino PasjaHrana.net. Namreč od ponedeljka, 21.9.2020, do petka, 25.9.2020, se boste vsak dan lahko potegovali za bon v vrednosti 40 €!

Kako do nagrade?

Vsak dan od ponedeljka do petka bomo na naši Facebook strani objavili sliko enega od voditeljev z njegovim hišnim ljubljenčkov. Pod objavo v komentar "pofočkajte" svojega hišnega ljubljenčka, objavite pa lahko tudi njegovo sliko. Vsak dan po 16. uri izžrebamo nagrajenca, ki prejme bon v vrednosti 40 EUR za spletno trgovino PasjaHrana.net.

Spletna trgovina PasjaHrana.net

Poleg tega pa so vam v spletni trgovini PasjaHrana.net za vsak dan pripravili super akcije na izbrane izdelke. Preveri tukaj.

V spletni trgovini Pasjahrana.net boste našli hrano za pse in mačke svetovno priznanih znamk Orijen, Acana, N&D, Monge, Lily`s Kitchen, Arden Grange, Platinum,Natures Menu, Prins, Brit, Bosch, Dr.Clauder`s, GO!,Taste of the Wild, Happy dog, Happy cat, Royal Canin, Hill`s…, poleg hrane pa tudi kakovostne izdelke za oskrbo psov in mačk (širok izbor igrač, izdelkov za nego, priboljškov, ležišč, prehranskih dopolnil..), ter širok izbor kakovostnih izdelkov za kunce, male glodalce, dihurje in ptice.

Ker se zavedajo, da je za vaše ljubljenčke dobro le najboljše, so izdelki iz njihove ponudbe skrbno izbrani s strani veterinarke, ter na podlagi dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja.

Njihova ponudba hrane, prehranskih dodatkov, različnih pripomočkov, opreme in igrač za male živali je vedno večja, v prvi vrsti pa zelo kvalitetna. Saj vedo, da je izbira kakovostnih izdelkov najboljša naložba za zdravje in dolgo življenje vaših hišnih ljubljenčkov.

V spletni trgovini PasjaHrana.net pa vam poleg ugodnih cen nudijo tudi hitro dostavo, ki je ob nakupu nad 36 EUR brezplačna, s točkami zvestobe pa vam omogočajo še cenejše nakupe. Ob nakupu vas čaka še presenečenje, z veseljem pa vam pri izbiri ponudijo tudi strokovno veterinarsko pomoč. Njihova ekipa, ki je sestavljena iz velikih ljubiteljev živali, se vedno potrudi, da boste 100 % zadovoljni tako lastniki kot vaši hišni ljubljenčki.

Pišete jim lahko na e-naslov info@pasjahrana.net ali pa jih pokličete na tel. št. 031 420 506, kjer vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

V njihovi spletni trgovini boste na svoj račun prišli tudi lastniki, saj imajo prikupne izdelke tudi za vas. Na njihovi Facebook strani pa boste našli tudi koristne in zabavne »KOSMATE« nasvete, kaj vse lahko počnete s svojimi hišnimi ljubljenčki.

Ker imate svoje hišne ljubljenčke najraje, jim privoščite najboljše - iz spletne trgovine www.pasjahrana.net.

Edinstvena, biološko primerna hrana za pse in mačke iz svežih regionalnih sestavin, znamk Acana in Orijen vam je sedaj na pasjahrana.net na voljo z 20% popustom na izbrana velika pakiranja!Vsebuje visok delež svežega mesa, s sadjem, zelenjavo in zelišči, brez žit, umetnih barvil in konzervansov.

Po znižani ceni pa vam na pasjahrana.net ponujajo tudi hrano za pse in mačke znamke Hill's, kjer je prva sestavina znanje! Hrana, ki je bila razvita v kombinaciji strokovnega znanja veterinarjev in strokovnjakov za prehrano psov in mačk! Hill's vsebuje vse kar potrebujejo psi in mačke za dolgo in zdravo življenje. 

Natural & Delicious je hrana za pse in mačke, ki je bila razvita na podlagi znanstvenih raziskav in v sodelovanju s strokovnjaki za prehrano živali. Je hrana, ki temelji na konceptu prehrane mesojedih živali in vsebuje preko 98% beljakovin živalskega izvora, vsebuje sadje in zelenjavo, ter zdravilne rastline s specifičnim delovanjem (indijski trpotec, rožmarin, korenino kurkume, aloe vero, zeleni čaj). V svoji recepturi uporabljajo le prastara žita (oves, pira), ki imajo nizek glikemični indeks. Zaradi velike raznolikosti okusov, je hrana, ki je primerna tudi za občutljive kosmatinčke.

aktual banner.png
Natural&Delicious hrana za pse in mačke
Pasjahrana.net

Splošni pogoji