TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:56

OD RODENDANA DO RODENDANA

PLAVI ORKESTAR

21:53

MA DAJ, OBUCI LEVISICE

DANIEL POPOVIC

21:47

YMCA

VILLAGE PEOPLE

21:44

VINO ME JE OPILO

DAVOR RADOLFI & RITMO LOCO

21:39

KAD PREKO MORA

DRAZEN ZECIC

21:35

JEDAN U NIZU

IVAN ZAK

21:32

Z GORICKEGA V PIRAN

VLADO KRESLIN

21:26

MARIJA

GRUPA VIGOR

21:23

SRICA MOJA, ZIVOT MOJ

BRANIMIR BUBICA IN KLAPA SEBENICO

21:17

MOJOJ MAJCI

PRLJAVO KAZALISTE

04. 09. 2020 15:30 | M.H.

B2 KVIZ "Na glavo!"

Nagradna igra Foto: RA

Znanje je vsekakor bogastvo, ki ga vedno nosimo s seboj in ki nam ga nihče ne more vzeti. In za vse, ki ste željni še več znanja, smo skupaj z B2, visoko, srednjo in višjo šolo, pripravili zabavno nagradno igro.

Od ponedeljka do petka, od 7.9. do 11.9.20 in od 14.9. do 18.9., bomo v radijskem etru vsak dan zastavili nagradno vprašanje. Kaj morate storiti?

Prijaviti se za sodelovanje preko SMS-a na številko 4567 s ključnima besedama AKTUAL presledek B2. Vsak dan bomo izžrebali enega sodelujočega in ga poklicali ter mu zastavili nagradno vprašanje, na katerega pa mora odgovoriti NAPAČNO! Vsi, ki bodo odgovorili napačno, se uvrstijo v finale. V petek, 18.9.20 pa med vsemi finalisti izžrebamo nagrajenca.

Nagrada? B2 podarja 1 leto šolnine za višješolska študijska programa Ekonomist ali Poslovni sekretar!

.

B2 visoka, srednja in višja šola

Poslanstvo skupine B2 je pomagati ljudem, da z uporabo informacijske tehnologije povečajo svojo produktivnost, konkurenčnost in zadovoljstvo.

Ustvarjajo trende razvoja na področju izobraževanja, e-izobraževanja, informacijskih rešitev in poslovne inteligence. Krepijo svojo vlogo na tržišču, se hitro odzivajo na novosti ter bogatijo svoje storitve s področja izobraževanja in informacijskih rešitev.

Na šolah so poslanstvo razširili in dajejo poudarek na kvalitetno izvajanje izobraževanja javnoveljavnih programov in posredovanje uporabnega znanja za poklicno uspešnost.

V letošnjem šolskem letu pa so na visoki šoli za vas pripravili novost – dodiplomski program Management!

S sloganom NAJBOLJ PRIJAZNA ŠOLA želijo približati šolo vsakomur, ki bi rad napredoval pri svojem dosedanjem delu ali pridobil nov poklic.

Več na www.b2.eu

Splošni pogoji