OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

9:13

MIDVA

DOMEN KUMER

9:09

ANDJELE MOJ

KLAPA KAMPANEL

9:04

GUTLJAJ VINA

MAGAZIN

8:57

MAKA MAKA

KLAPA RISPET

8:53

AKO OVO JE KRAJ

MINEA & DAVOR DRAGOJEVIC

8:49

PRIJATELJI STARI GDJE STE

TEREZA KESOVIJA

8:45

MARINA

PRLJAVO KAZALISTE

8:41

NE VOLIM ZIMU

BAJAGA

8:37

SAMO MI SE JAVI

ALEN NIZETIC

8:33

LUTKA ZA BAL (LIVE)

PARNI VALJAK

04. 09. 2020 15:30 | M.H.

B2 KVIZ "Na glavo!"

Nagradna igra Foto: RA

Znanje je vsekakor bogastvo, ki ga vedno nosimo s seboj in ki nam ga nihče ne more vzeti. In za vse, ki ste željni še več znanja, smo skupaj z B2, visoko, srednjo in višjo šolo, pripravili zabavno nagradno igro.

Od ponedeljka do petka, od 7.9. do 11.9.20 in od 14.9. do 18.9., bomo v radijskem etru vsak dan zastavili nagradno vprašanje. Kaj morate storiti?

Prijaviti se za sodelovanje preko SMS-a na številko 4567 s ključnima besedama AKTUAL presledek B2. Vsak dan bomo izžrebali enega sodelujočega in ga poklicali ter mu zastavili nagradno vprašanje, na katerega pa mora odgovoriti NAPAČNO! Vsi, ki bodo odgovorili napačno, se uvrstijo v finale. V petek, 18.9.20 pa med vsemi finalisti izžrebamo nagrajenca.

Nagrada? B2 podarja 1 leto šolnine za višješolska študijska programa Ekonomist ali Poslovni sekretar!

.

B2 visoka, srednja in višja šola

Poslanstvo skupine B2 je pomagati ljudem, da z uporabo informacijske tehnologije povečajo svojo produktivnost, konkurenčnost in zadovoljstvo.

Ustvarjajo trende razvoja na področju izobraževanja, e-izobraževanja, informacijskih rešitev in poslovne inteligence. Krepijo svojo vlogo na tržišču, se hitro odzivajo na novosti ter bogatijo svoje storitve s področja izobraževanja in informacijskih rešitev.

Na šolah so poslanstvo razširili in dajejo poudarek na kvalitetno izvajanje izobraževanja javnoveljavnih programov in posredovanje uporabnega znanja za poklicno uspešnost.

V letošnjem šolskem letu pa so na visoki šoli za vas pripravili novost – dodiplomski program Management!

S sloganom NAJBOLJ PRIJAZNA ŠOLA želijo približati šolo vsakomur, ki bi rad napredoval pri svojem dosedanjem delu ali pridobil nov poklic.

Več na www.b2.eu

Splošni pogojiNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)