TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:56

DOBRO CE NAM SKUPA BITI

BOSUTSKI BECARI

8:50

ONA

BRIGITA SULER

8:47

BUDALA

BQL

8:43

LUCIJA

MARINO

8:35

UPALIMO LJUBAV

LANA JURCEVIC & LUKA BASI

8:29

PREVECKRAT

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

28. 08. 2020 13:42 | M.H.

Iščemo vročo Aktualovo M ceno v vaši M Tehniki!

Nagradna igra Foto: RA

Počasi prihaja jesen in z njo tudi hladnejši dnevi, zato bomo na Aktualu skupaj s  Trgovino M Tehnika poskrbeli, da vam bo ne le toplo pri srcu, ampak tudi za toploto vašega doma.

Trgovine M Tehnika so namreč prava izbira za vse, kar potrebujete za ogrevanje, saj na enem mestu dobite vse.

Ker vam Aktualovci privoščimo le najboljše, smo v sodelovanju z M Tehniko za vas pripravili super nagradno igro, kjer se boste tokrat potegovali za »vroče« nagrade.

Vsak dan, od ponedeljka, 31.8. do četrtka, 3.9. bomo v trgovinah M Tehnika po Sloveniji na oddelku ogrevanja izpostavili en izdelek z vročo Aktualovo M ceno. Poiščite izdelek in nam pošljite SMS na 4567 s ključnimi besedami AKTUAL presledek M CENA in vrednostjo izdelka. 

Z malo sreče boste prav vi tisti, ki boste zimo dočakali brez skrbi! Podelili bomo namreč kar 3 x 2 paleti drv (Biloes Horizont, bukova, 1. klasa) in 1 x Ekokamin Amsterdam na bioetanol (bele barve).

Nagrajenca izžrebamo vsak naslednji dan,  po 8. uri zjutraj.

4. IZDELEKki ga iščemo četrtek, 3.9., nagrajenca, ki prejme 2 paleti bukovih drv, pa izžrebamo v petek, 4.9. po 8. uri - namigi:

na oddelku ogrevanja iščemo paleto bukovih drv s pokrivalom

so blagovne znamke Bioles Horizont

- izdelek iščemo v fizičnih trgovinah in ne v spletni trgovini

Iskani izdelek je bila paleta bukovih drv 1. klase blagovne znamke Bioles Horizont z Aktualovo M ceno 169,99 €Največ sreče pri žrebu pa je imela ga. Romana.

Paleta drv.JPG
Paleta bukovih drv, 1. klasa, Bioles Horizont
M Tehnika

.

3. IZDELEKki ga iščemo sredo, 2.9., nagrajenca, ki prejme ki prejme 2 paleti bukovih drv, pa izžrebamo v četrtek, 3.9. po 8. uri - namigi:

na oddelku ogrevanja iščemo 10 kilogramske lesne brikete

- so blagovne znamke Bioles Horizont

- izdelek iščemo v fizičnih trgovinah in ne v spletni trgovini

Iskani izdelek so bili 10 kilogramski lesni briketiz Aktualovo M ceno 2,09 €Največ sreče pri žrebu pa je imela ga. Ana.

Lesni briketi Bioles Horizont so premium kvalitete, pakirani v pvc foliji in izdelani iz suhe žagovine mešanega trdega lesa (bukev in hrast). So naravno stiskani brez dodatnih veziv z garantirano vlago do 10 %  in so odličen nadomestek drvom. Primerni so za kamine, centralno ogrevanje in krušne peči. 

m-tenika, aktual
10 kg lesni briketi
M Tehnika

.

2. IZDELEKki ga iščemo v torek, 1.9., nagrajenca, ki prejme Ekokamin Amsterdam, pa izžrebamo v sredo, 2.9. po 8. uri - namigi:

na oddelku ogrevanja iščemo Ekokamin Berlin

- izdelek iščemo v fizičnih trgovinah in ne v spletni trgovini

Iskani izdelek je bil Ekokamin Berlin z Aktualovo M ceno 419,99 €Največ sreče pri žrebu pa je imela ga. Katja.

Talni Ekokamin Berlin je izredno moderne oblike in preprost za montažo. Je okolju prijazen in ima 1,5 l gorilnik za bioetanol. Ne potrebuje instalacije, dimnika in je brez vonja in dima. Z njim boste izboljšali kvaliteto in udobje vašega bivanja, postavite pa ga lahko v vse notranje prostore ali terase, ob prijetnem naravnem ognju pa bo poskrbel tudi za romantično vzdušje v krogu vaših  najdražjih. 

m-tenika, aktual
Ekokamin Berlin
M Tehnika

.

1. IZDELEKki ga iščemo v ponedeljek, 31.8., nagrajenca, ki prejme 2 paleti bukovih drv, pa izžrebamo v torek, 1.9. po 8. uri - namigi:

na oddelku ogrevanja iščemo smrekove pelete, 15 kg

- so blagovne znamke Bioles Horizont

- izdelek iščemo v fizičnih trgovinah in ne v spletni trgovini

Iskani izdelek so bili smrekovi peleti blagovne znamke Bioles Horizont z Aktualovo M ceno 4,59 €Največ sreče pri žrebu pa je imel g. Dušan.

Smrekovi peleti Bioles Horizont so sestavljeni iz 100 % smreke in so ekološko gorivo z izredno nizko vsebnostjo vlage in pepela. So vrhunske kvalitete, saj so proizvedeni iz čistega smrekovega lesa brez lubja. Kakovost potrjuje tudi najbolj priznan certifikat kakovosti ENplus A1.

Peleti.JPG
Smrekovi peleti Bioles Horizont
M Tehnika

.

M TEHNIKA

M Tehnika je na slovenskem trgu največji prodajalec tehničnega blaga, svojim strankam pa nudijo tudi bogato izbiro izdelkov za ogrevanje: energente (peleti, drva, briketi, trske,…), peči za centralno ogrevanje, kamine, radiatorje, toplotne črpalke, naprave za talno gretje, vlažilnike zraka, klimatske naprave za ogrevanje …

Ponujajo pa tudi  storitve:

Trgovine M Tehnika pa v svojem prodajnem programu ponujajo še:

-    Belo tehniko
-    Male gospodinjske aparate
-    Vse za gospodinjstvo
-   Zabavno elektroniko(od televizorja, računalnika do mobilnih telefonov in dodatkov)
-    Vrtno pohištvo ter vse za urejanje okolice hiše (tlakovci, škarpniki…)
-    Izdelke za poletno sezono (kamping program, bazeni) ter Božič in novo leto (vse za praznično dekoracijo doma)
-    Gradbene materiale (zidaki, cement, strešniki, fasade, vrata, okna, talne obloge, suhomontažne elemente, termoizolacije, hidroizolacije…)
-    Vse za delavnico (ročno, električno in baterijsko orodje, brusne materiale, vijake, …)
-    Vse za ureditev vrta (od orodja, kosilnic, puhalnikov do sadik zelenjave in sadnega drevja ter cvetličnih korit in sredstev za nego rastlin)
-    Vse za ureditev kopalnice (instalacijski material, sanitarno keramiko – kadi, umivalniki, wc školjke…, keramične ploščice za kopalnico, kuhinjo in terase, kopalniško pohištvo in kopalniške dodatke, armature-pipe,…)
-    Elektro material za gradnjo in obnovo
-    Peči za sobno, etažno in centralno ogrevanje, toplotne črpalke in energente (drva, pelete, brikete)
-    Pnevmatike, kolesa, motorje, skuterje, električna kolesa in skiroje
-    Vse za obnovo doma (barve, premazna sredstva, …)
-    Kuhinjsko pohištvo


Svojim kupcem ponujajo celovito rešitev za njihove potrebe pri gradnji in obnovi doma z zaupanja vrednimi mojstri in z možnostjo plačila izdelkov po znižani davčni stopnji:


-    Izdelavo kopalnice na ključ,
-    Izdelavo fasad, streh, …
-    Pleskanje stanovanja,
-    Izdelavo teras,
-    Dostavo izdelkov na dom

In nenazadnje svojim kupcem nudijo možnostda z Mercator Pika kartico zberejo do 6 % dodatnega bonusa za njihove nakupe ter možnost plačila na do 24 obrokov brez stroškov in brez obresti.

Njihovo ponudbo lahko kupci najdete na 41-ih prodajnih mestih po vsej Sloveniji (lokacije so TUKAJ), ogledate pa si jo lahko tudi na spletni trgovini M Tehnika mtehnika.si.

Splošni pogoji