OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

4:47

JEANS GENERACIJA

NEKI TO VOLE VRUCE

4:42

HOW DEEP IS YOUR LOVE

BEE GEES

4:39

GOVORE MI MNOGI LJUDI

DRAZEN ZECIC

4:32

POKLICI ME NOCOJ

POP DESIGN

4:27

NE ZABORAVI ME

LJUBAVNICI

4:24

ZAKON LJUBAVI

DZENTLMENI

4:19

CRTA

SLAVKO IVANCIC

4:15

MORE LI

VINKO COCE & KLAPA TROGIR

4:09

TKO TE IMA TAJ TE NEMA

JADRANSKI MAESTRALI

4:03

KONOBA

MERI CETINIC & TEDI SPALATO & KLAPA LUCICA

12. 06. 2020 13:56 | N.S.

Z Maestrom okrog sveta!

Nagradna igra Foto: RA

Kaj je boljšega kot druženje s prijatelji v lepem sončnem vremenu ob vrhunskem žaru. In Aktualovci smo se odločili, da Roštiljada tudi letos BO!

Z blagovno znamko Maestro smo pripravili pravo poletno nagradno igro. Vsako popoldne od ponedeljka, 15.6. do petka, 19.6., bomo izpostavili eno od začimbnih mešanic Maestro in eno od sestavin, ki jih ta mešanica vsebuje.

Vaša naloga bo, da pošljete SMS na številko 4567 s ključnimi besedami AKTUAL presledek MAESTRO in pravilnim odgovorom.

Poleg dnevnih nagrad, ki vsebujejo paket začimb Maestro, lahko z malo sreče osvojite glavno nagrado KOMPLET ZA PIKNIK plinski žar Napoleon, piknik košaro s priborom za 4 osebe in dekico ter paket izdelkov za piknik.

Da pa bo doživetje še slajše, vam nagrado na dom dostavi priljubljeni Vili Resnik!

MAESTRO

Že več kot 6 desetletij je družina izdelkov Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč pri vsakodnevnem ustvarjanju jedi, ki so vam najbolj pri srcu. Vonj po poletju in izvrstno pripravljen žar pa si lahko pričarate z začimbami Maestro, ki bodo s svojimi naravnimi sestavinami in enostavno uporabo postale številka ena v vašem poletnem naboru začimb.

Mešanica začimb za žar Klasik: mešanica začimb za žar Klasik vam s svojo kombinacijo začimb nudi žameten in fantastičen okus na žaru.

Mešanica začimb za žar Riba je namenjena belim ali modrim, morskim ali sladkovodnim ribam in ne glede na vrsto bo s svojimi naravnimi sestavinami poudarila njihove najboljše strani, vendar ne bodo prevladala nad naravnim okusom ribe.

Mešanica začimb za žar Zelenjava bo na žaru razvila poln okus zelenjave, tako da vam na pikniku tudi brez mesa ne bo dolgčas.

Meastro začimbe.PNG
Mešanica začimb Maestro
RA

Čas je, da žaru pokažeš, kdo je šef!

Več na www.maestro.si.

Splošni pogojiNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)