OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

4:47

JEANS GENERACIJA

NEKI TO VOLE VRUCE

4:42

HOW DEEP IS YOUR LOVE

BEE GEES

4:39

GOVORE MI MNOGI LJUDI

DRAZEN ZECIC

4:32

POKLICI ME NOCOJ

POP DESIGN

4:27

NE ZABORAVI ME

LJUBAVNICI

4:24

ZAKON LJUBAVI

DZENTLMENI

4:19

CRTA

SLAVKO IVANCIC

4:15

MORE LI

VINKO COCE & KLAPA TROGIR

4:09

TKO TE IMA TAJ TE NEMA

JADRANSKI MAESTRALI

4:03

KONOBA

MERI CETINIC & TEDI SPALATO & KLAPA LUCICA

12. 06. 2020 14:20 | Oglasno sporočilo

Nagradna igra: Katero skušo Delamaris so izbrali naši voditelji?

Za pravo ribo na krožniku vam ni treba postati ribič – preprosto poslušajte Aktual in osvojite slastne Delamaris nagrade!

Katero skušo Delamaris so izbrali naši voditelji? Foto: Ervin Tršelič

Mmmmm, riba skuša je vedno odlična izbira
Delamarisove skuše navdušujejo v vsakem trenutku. Ribe z predstavljajo odličen vir pomembnih beljakovin in maščob, med njimi pa kraljuje skuša. Zato so si jo privoščili tudi Aktualovi voditelji, ki so tako našli enostavne in hitre rešitve za potešitev lakote.

Kaj morate narediti?
Oglejte si filmček dneva na naši Facebook strani Radio Aktual in uganite, katero skušo si je zaželel izbrani voditelj.

Ko boste ugotovili ime skuše, nam pošljite sms sporočilo na številko 4567 s ključnimi besedami

AKTUAL DELAMARIS
IME SKUŠE 

(primer: AKTUAL DELAMARIS GARDEN)

Vsak med njimi je izbral svojo najljubšo, vas pa vabimo, da uganete katero so izbrali. Vsak dan vas bo na naši Facebook strani Radio Aktual čakal en voditelj z njegovo najljubšo skušo.

Svoje skuše so si zaželeli naši jutranji Aktualovci: Klemen Bunderla, Anita Gošte, Mojca Gornik, Ajda Mlakar in Jure Ličen.

In katere skuše so izbrali?

IZOLA BRAND, GARDEN, PICNIC, WEEKEND IN PIKANT

Sodelujte v nagradni igri!

V jutranjem programu morda pokličemo pokličemo prav vas in vas nagradimo s paketom Poletne zaloge različnih odličnih dobrot Delamaris. Na vas čaka ogromen paket številnih okusov Delamaris. 

Splošni pogoji 

Delamarisove skuše za dušo
Ribe z zelenjavo Delamaris so odlična rešitev kot okusen, popoln in zaključen obrok, ponudimo pa jih lahko kot »one bite« prigrizke na zabavi prijateljev, ob ogledu tekme ali celo kot prilogo različnim jedem.

Naj bo po vašem okusu!
Izbirate lahko med skušo Mediterana z olivami, skušo Garden s koruzo in fižolom, ali skušo Orient, ki jo dopolnjuje čičerika. Še vedno navdušujejo tudi dovršeni okusi tradicionalnih receptov skuš z zelenjavo Izola brand, Weekend in Picnic, ki jih prepoznamo po sočni paradižnikovi omaki. Široka paleta okusov ponuja tudi filete skuše (brez zelenjave) v sončničnem ali Mediteran olju. 

Ribje dobrote so lahko z nami vedno po športu, na poti, v službi ali na družinskem izletu. Hermetično zaprta embalaža nam omogoča, da jih imamo lahko s seboj v športni torbi, nahrbtniku ali na kolesu. Imajo jih rade vse generacije.

Vse skuše lahko uživamo kot samostojno glavno jed kar iz embalaže, postrežemo jih lahko tudi kot dodatek drugim jedem v obliki omake, polivke, nadeva ali priloge.Oglasno sporočiloNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)